Όσο πιο δυνατά τόσο πιο… θετικά. Τι συνέβη στο Τοίχος των Εθνών;
Showbiz

Όσο πιο δυνατά τόσο πιο… θετικά. Τι συνέβη στο Τοίχος των Εθνών;

Μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία έζησε χιλιάδες κόσμου που βρέθηκε από νωρίς στο Τοίχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ.

Πάνω από 65.000 άτομα είχαν την ευκαιρία να ζήσουν για 11η συνεχή χρονιά, την πιο Θετική συναυλία, γεμάτη εκπλήξεις, συναρπαστικά live acts και συναρπαστικές μουσικές στιγμές. Για ακόμη μια χρονιά, η Ημέρα Θετικής Ενέργειας, γέμισε το ΟΑΚΑ με χιλιάδες χαμόγελα, στη μεγαλύτερη, δωρεάν μουσική γιορτή της Αθήνας. Μικροί και μεγάλοι ενώθηκαν στους ρυθμούς της Amita Motion, μοιράζοντας τη θετική τους ενέργεια σε όλη την πόλη!

Μέσα από ένα δυναμικό warm up act, το κοινό καλωσόρισε από τα decks ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος και στη συνέχεια ο Πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας, Θέμης Γεωργαντάς έδωσε το έναυσμα για την πιο Θετική μουσική γιορτή!

Τη συναυλία άνοιξαν η Animado με τον DJ Pitsi και ακολούθησε ο Κωνσταντίνος Φραντζής με το δικό του δυναμικό παλμό. Αμέσως μετά ο κόσμος υποδέχτηκε τον Jimmy Gian ο οποίος παρέδωσε τη σκυτάλη στον Άρη Μακρή για να μεταφέρει το μοναδικό του ρυθμό. Στη συνέχεια, στο positive stage ανέβηκαν ο Στέλιος Λεγάκης, η Josephine με τον OGE, οι Radioact και ο Βαγγέλης Κακουριώρης, ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους με τις επιτυχίες τους. Ο Μύρωνας Στρατής ανέβασε τη θετική διάθεσή στα ύψη και ο Αναστάσιος Ράμμος με τον Arva παρουσίασαν μια δυναμική συνεργασία on stage. Το κοινό υποδέχθηκε με ενθουσιασμό τη Demy, σε μια ανατρεπτική σύμπραξη με τον OGE και την Charis Savva και ακολούθησαν οι REC αφήνοντας το δικό τους ξεχωριστό μουσικό αποτύπωμα. Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα ξεσήκωσε τους fans της Amita Motion με την εμφάνισή τους και ο Claydee σκόρπισε positive vibes. Η Έλενα Παπαρίζου πρόσφερε ένα εντυπωσιακό performance και στη συνέχεια ο Mike κράτησε δυνατό τον παλμό της θετικής ενέργειας. Οι Playmen μαζί με την Demy, τον Χρήστο Μάστορα και την Έλενα Παπαρίζου, παρουσίασαν ένα ξεχωριστό live act και στη συνέχεια οι Μέλιsses σε μια συνεργασία έκπληξη με την Ελένη Φουρέιρα απογείωσαν τα πλήθη.

Αποκορύφωμα της αξέχαστης βραδιάς, ήταν το πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα performance των #1 DJs στον κόσμο για το 2015, σύμφωνα με το “ΤΟP100DJs” του περιοδικού DJ MAG, Dimitri Vegas & Like Mike, οι οποίοι επισκέφθηκαν την Ελλάδα αποκλειστικά για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2016. Η εμφάνισή τους στη χώρα μας ήταν γεμάτη ελληνικό χρώμα. Με έκδηλη τη χαρά τους, το ελληνικής καταγωγής δίδυμο, παρέσυρε όλο τον κόσμο σε ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved