Τένια Μακρή: «Με την κόρη μου έχουμε σώσει αρκετά τη σχέση μας από συγκρούσεις»
Showbiz

Τένια Μακρή: «Με την κόρη μου έχουμε σώσει αρκετά τη σχέση μας από συγκρούσεις»

Η Τένια Μακρή σε συνέντευξή της μίλησε για την κόρη της, Βιργινία και τη δύσκολη εφηβεία της.

Θέλατε να ακολουθήσει τα επαγγελματικά χνάρια σας η κόρη σας;

Η Βιργινία μπορούσε να κάνει στη ζωή της ό,τι ήθελε, να πραγματοποιήσει τα «θέλω» της. Το να αποφασίσει να γίνει ψυχολόγος μέχρι ενός σημείου είναι και φυσιολογικό, από τη στιγμή που μέχρι και η νονά της είναι ψυχολόγος - δεν είχε και πολλές επιλογές. Ξεκίνησε με το να γίνει κτηνίατρος, γι’ αυτό έχουμε κι ένα κοπάδι από σκυλιά, αλλά στη συνέχεια πήγε προς την ψυχολογία. Οι δυο μας είμαστε ανοιχτά βιβλία για τη δική μας σχέση. Έχουμε σώσει αρκετά τη σχέση μας από συγκρούσεις. Με τη Βιργινία δεν είχαμε ποτέ συγκρουσιακή σχέση, μόνο μία φορά, όταν ήταν στην εφηβεία, και με τον πατέρα της μας έβαλε στη θέση μας.

Τι συνέβη;

Είχαμε πάει στο σχολείο και μας είπαν ότι η Βιργινία βρίσκεται στην επιρροή μιας κοπέλας, η οποία ήταν καλή μαθήτρια, αλλά ήταν διαφορετικής οικογενειακής σύνθεσης και να προσέχουμε τη σχέση αυτή. Στο σχολείο πηγαίναμε πάντα με τον πατέρα της, ποτέ δεν πήγαινα μόνη μου ή εκείνος μόνος του. Όταν τις είπαμε την άποψη μας, είπε: «Με αγαπάτε και με παραδέχεστε έτσι δεν είναι; Τότε θα δεχτείτε τις επιλογές και τους φίλους μου». Είχε απόλυτο δίκιο.

Διατήρησε και τη φίλη που εσείς, τότε, δεν εγκρίνατε;

Ναι, βέβαια, αν κι έχει αποβάλλει πολύ καλές της φίλες, γιατί μεγαλώνοντας αποσυντονίστηκαν, τράβηξαν άλλους δρόμους, τις απομάκρυνε. Ακόμα και ο φίλος της Βιργινίας καταλαβαίνει το βλέμμα μου.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved