Μαρίνα Καλογήρου: Νομίζω πως παλεύουμε όχι με τους ρόλους και τους κανόνες, αλλά με την αλήθεια μας
Showbiz

Μαρίνα Καλογήρου: Νομίζω πως παλεύουμε όχι με τους ρόλους και τους κανόνες, αλλά με την αλήθεια μας

Για όλα όσα έχουν αλλάξει στο θέατρο από τότε που έπαιζε ρόλους στην πιλοτή της πολυκατοικίας της μέχρι σήμερα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαρίνα Καλογήρου.

«Έχει μείνει ο θαυμασμός για τη μαγεία του θεάτρου, η αίσθηση ανακούφισης που με πλημμυρίζει όταν χάνω τον εαυτό μου τη στιγμή που γίνομαι κάποιος άλλος. Έχουν μείνει η όρεξη και η δύναμη να δημιουργήσω κάτι καλό και ωραίο. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι τώρα όλα' αυτά τα ξέρω. Δεν μου συμβαίνουν με τη μαγεία της πρώτης φοράς, αλλά με την επίγνωση του να τα βιώνω ξανά και ξανά και να είμαι ευγνώμων για αυτά. Επίσης, τώρα υπάρχουν περισσότερη ησυχία και αργότερη αγωνία», λέει στην εφημερίδα Αγορά

Ζούμε σε μια εποχή που οι ρόλοι μεταξύ ανδρών και γυναικών έχουν αλλάξει κι έχουν μπει σε νέες βάσεις. Τι αίσθηση έχει για το μέλλον των σχέσεων; «Ευτυχώς έχουν αλλάξει, ναι. Τώρα νομίζω πως παλεύουμε όχι με τους ρόλους και τους κανόνες, αλλά με την αλήθεια μας. Η αγάπη και η σχέση πια απαιτούν όχι εξωτερικές τοποθετήσεις, αλλά αληθινή επικοινωνία. Την ικανότητα να είσαι αληθινός με τον εαυτό σου κι έπειτα να μοιράζεσαι τη ζωή σου με τον άλλον», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved