Αντωνία Καλλιμούκου: «Δεν θέλω να με βλέπουν ως γυναίκα-τρόπαιο»
Showbiz

Αντωνία Καλλιμούκου: «Δεν θέλω να με βλέπουν ως γυναίκα-τρόπαιο»

Όσοι έχουν συνεργαστεί με την Ελένη Μενεγάκη μιλούν για το αλάνθαστο ένστικτο της. Ποια άλλα ατού της έχει εντοπίσει η Αντωνία Καλλιμούκου;

«Η Ελένη έχει πολλά ατού, όπως ξέρουμε εδώ και χρόνια, όπως σκηνική-ευφυΐα, επαγγελματισμό και επικοινωνία με τον κόσμο»

Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ακούσει για εκείνη ποιο είναι; Πώς αντέδρασε όταν έφτασε στα αυτιά της;
«Όταν προσπάθησαν, να θίξουν άδικα μία έντιμη πλευρά μου, ωστόσο η αλήθεια δικαιώνεται αργά ή γρήγορα»

Έχει νιώσει γυναίκα-τρόπαιο για κάποιον; Έτυχε σε κάποια φάση της ζωής σου να είναι η γυναίκα-αράχνη της σχέσης;
«Δεν θέλω να με βλέπουν ως γυναίκα-τρόπαιο. Σχετικά με το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, τις γυναίκες τις αγαπώ, αλλά τις αράχνες τις φοβάμαι»

Συνήθως οι νέες και όμορφες που κάνουν τηλεόραση βρίσκουν έναν πλούσιο και λιγότερο όμορφο για να παντρευτούν. Η ίδια πώς ξέφυγε από τον γενικό κανόνα;
«Ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να πορευθεί όπως επιθυμεί στη ζωή του, δεν θα κρίνω εγώ καμία και κανέναν. Έχω τη δική μου ζωή και σε αυτήν κυρίαρχο λόγο θα παίξει η ουσία. Ουσία βρίσκω στους ανθρώπους που διαχειρίζονται με αξιοπρέπεια τις καταστάσεις και τιμούν τα καλά συναισθήματα τους με πράξεις. Αυτό δεν έχει να κάνει με την οικονομική κατάσταση κανενός, μπορείς να το βρεις σε έναν πολύ φτωχό άνθρωπο, όπως και σε κάποιον με οικονομική ευχέρεια», λέει στην Αγορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved