Αθερίδης-Καρύδη: Συναντούνται ξανά στη σκηνή μετά από έξι χρόνια!
Showbiz

Αθερίδης-Καρύδη: Συναντούνται ξανά στη σκηνή μετά από έξι χρόνια!

Είχαν να συνεργαστούν στο θεατρικό σανίδι από το 2010 και τώρα με τη νέα παράσταση «Το ψέμα» στο οποίο θα πρωταγωνιστούν με πλειάδα ταλαντούχων ηθοποιών, δείχνουν πολύ χαρούμενοι ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη που μιλούν για αυτό το νέο «πάντρεμά» τους επί σκηνής.

Να γυρίσουµε στο διπλό σας «πάντρεµα». Είχατε καιρό να παίξετε µαζί στο θέατρο.

Σ.Κ.: Από τη «Στρίγγλα που έγινε αρνάκι» που είχαµε ανεβάσει το 2010. Έξι χρόνια! ∆εν θέλαµε να παίξουµε µαζί µόνο και µόνο για να παίξουµε. Θέλαµε να συναντηθούµε ξανά µε ένα δυνατό έργο, όπως είναι το «Ψέµα». Κάναµε, όµως, ξανά και σινεµά µαζί στη νέα ταινία του Θοδωρή, τους «Τέλειους ξένους», που βασίζεται στην τέλεια ιταλική ταινία «Perfetti Sconosciuti» του Πάολο Τζενοβέζε. Μια υπέροχη εµπειρία.

Θ.Α.: Με προσέγγισε ο παραγωγός Κώστας Λαµπρόπουλος και µου πρότεινε να φτιάξω µια ταινία πάνω σε εκείνη. Με ενθουσίασε η ιδέα του και βουτήξαµε στα βαθιά και χωρίς ανάσα µε τη Σµαράγδα, τη Μαρία Ναυπλιώτου, τον Άλκη Κούρκουλο, τον Μάκη Παπαδημητρίου, τον Γιάννο Περλέγκα, την Ευαγγελία Συριοπούλου, τη Χριστίνα Βαρώτσου, αλλά και όλους τους εξαιρετικούς συνεργάτες µας. Φτιάχτηκε µια ζηλευτή παρέα και για ενάµιση µήνα γίναµε οι ήρωες της ταινίας, που µέχρι το βράδυ που εκτυλίσσεται η ιστορία πίστευαν πως γνωρίζουν τα πάντα ο ένας για τον άλλο.

Σ.Κ.: Οι «Τέλειοι ξένοι» βάζουν φωτιές σε ερωτικές και φιλικές σχέσεις, κάνοντας µια πολύ απλή, εύστοχη, αλλά και φοβερά επίκαιρη ερώτηση: θα άφηνες τον σύντροφό σου και τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους να ακούσουν τις κλήσεις που δέχεσαι στο κινητό σου; Να διαβάσουν τα µηνύµατα που λαµβάνεις και στέλνεις; Να δουν τις αποθηκευµένες φωτογραφίες; Και τι θα µάθαιναν για σένα, αν το έκαναν; Οι βασικοί χαρακτήρες της ταινίας ξεκινούν ένα τέτοιο παιχνίδι, µόνο που δεν είναι καθόλου έτοιµοι γι’ αυτό που έρχεται... Θα µπορέσουν άραγε να ζήσουν µε τα συγκλονιστικά, πιπεράτα µυστικά που αποκαλύπτονται; Ε, δεν το προδίδουµε...

Θ.Α.: Ένας φίλος χωρίζει και η ηρωίδα που παίζει η Ναυπλιώτου -που είναι σύζυγός µου στην ταινία- φέρνει στο τραπέζι το θέµα πόσο µπορεί κανείς να αντέξει την αλήθεια. Ο φίλος τους έχει αποκαλυφθεί όταν η γυναίκα του έχει βρει ερωτικά µηνύµατα στο κινητό του και από εκεί έρχεται η ιδέα να αφήσουν όλοι τα κινητά τους στη µέση και όλοι να βλέπουν τα πάντα. Ε, από εκεί ξεκινά µια απίστευτη «κόλαση» µε γέλιο - κι όχι µόνο... Η αλήθεια και το ψέµα έχουν κι εδώ, όπως και στο θεατρικό, τον πρώτο ρόλο!

Θα τολµούσατε να κάνετε κάτι τέτοιο; Να βάλετε στη µέση τα τηλέφωνά σας µε αυτά των φίλων σας και να παίξετε ανάλογα;

Σ.Κ.: Μεταξύ µας το κάνουµε - πολλά ζευγάρια το κάνουν. Έχει την πλάκα του αυτό, αλλά το να το κάνεις µε άλλους έχει µεγάλη επικινδυνότητα Γιατί να πάρεις και άλλους στον λαιµό σου (σ.σ.: γέλια); Γιατί να προκαλέσεις τον εφιάλτη, το θρίλερ που δηµιουργείται στην ταινία; Γιατί δηµιουργείται ένα θρίλερ που δεν το πιστεύεις - απ’ τη µια σου κόβεται η ανάσα από τις ανατροπές κι από την άλλη κλαις από τα γέλια µε όσα συµβαίνουν!

Θ.Α.: Είναι εξαιρετική η ιδέα και τη ζήλεψα τροµερά - συγγραφικά εννοώ. Με το που συναντούσα τους αληθινά έξοχους ηθοποιούς που έκλεισα για τη διανοµή, µου έλεγαν το «ναι» χωρίς καν δεύτερη σκέψη... Είναι τόσο ωραίο να δουλεύεις µε άτοµα ταλαντούχα που είναι και υπέροχα πλάσµατα.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved