Αθερίδης-Καρύδη: «Στην τηλεόραση υπάρχει έντονο σκηνικό θρίλερ»
Showbiz

Αθερίδης-Καρύδη: «Στην τηλεόραση υπάρχει έντονο σκηνικό θρίλερ»

Για το αν μπορούν να υπάρξουν φιλίες στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και για τα επόμενα τηλεοπτικά τους σχέδια όπως και για το σκηνικό θρίλερ που επικρατεί στον χώρο της τηλεόρασης μιλούν η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης.

Η Μαρία Ναυπλιώτου ήρθε στο εξοχικό σας στην Αίγινα µαζί µε άλλους φίλους. Άρα υπάρχει φιλία στον χώρο. ∆εν είναι µύθος.

Σ.Κ.: Έχω γερές και καλές φιλίες στον χώρο, που µετράνε και κρατάνε χρόνια...

Υπάρχουν όµως και λυκοφιλίες...

Σ.Κ.: Τέτοιες δεν είχα ποτέ! Αν δεν µου έκανε κάποιος, δεν τον είχα στην παρέα µου. Μου είναι αφόρητο αυτό που συµβαίνει σε κάποιους, να είναι µε ανθρώπους που «θάβουν» όταν στρίψουν τη γωνία µετά το ραντεβού τους. Μακριά από µένα αυτά!

Θ.Α.: Κι από µένα, κι από µένα! Ούτε λυκοφιλίες αντέχω, ούτε τρελούς στη ζωή και στη δουλειά µου, γι’ αυτό και πλέον αποφεύγω τις κακοτοπιές!

Σ.Κ.: Η κακή ατµόσφαιρα µπορεί να µε τρελάνει, δεν τη θέλω, δεν την αντέχω...

Πάµε και στα τηλεοπτικά. Θοδωρή, κάνεις πάλι το «Αργά»; Το ανάρτησε στον λογαριασµό του στο Facebook ο Νίκος Μαστοράκης, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι πηγαίνετε στον ΑΝΤ1.

Το έχουµε συζητήσει να γίνει ξανά το «Αργά», αλλά µπορείς να πεις κάτι µε σιγουριά µε όλο αυτό το κλίµα που υπάρχει, µε τις άδειες κ.λπ.; Βάζεις χέρι στη φωτιά;

Εγώ µε τίποτα! Αλλά λέγεται ως σίγουρο...

Θέλουµε να το κάνουµε και περάσαµε εξαιρετικά όταν το πρωτοκάναµε, αλλά για την ώρα δεν είναι κάτι οριστικό.

Εσύ, Σµαράγδα, θα κάνεις κάτι τηλεοπτικά;

Έχω κάνει συζητήσεις για µια σειρά, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιµο. Κοίτα τι γίνεται µε τις άδειες! Κανείς δεν ξέρει πού πηγαίνει πια και υπάρχει ένα έντονο σκηνικό θρίλερ...

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved