Μουτσινάς: «Ήμουν κι εγώ στις σελίδες των περιοδικών και κατάφερα να «κοσμήσω» δεκάδες σεζλόνγκ»
Showbiz

Μουτσινάς: «Ήμουν κι εγώ στις σελίδες των περιοδικών και κατάφερα να «κοσμήσω» δεκάδες σεζλόνγκ»

Τα χρήματα που προσέφερε ο ΑΝΤ1 στον Νίκο Μουτσινά για να παραμείνει ήταν πολύ καλά... Εκείνος όμως αποφάσισε να πάει στον Alpha.

«Συγνώμη που θα το πω αυτό γιατί ζούμε σε δύσκολες εποχές και ο κόσμος τα περνάει δύσκολα, όμως, δεν γίνονται τα πάντα για τα λεφτά. Προσωπικά είχα την πολυτέλεια να μπορώ να επιλέξω το επόμενο βήμα μου, όχι με γνώμονα τις αποδοχές μου, αλλά με το τι θα με έκανε να αισθανθώ πιο χαρούμενος και πιο δημιουργικός. Θα με ένοιαζαν οι αποδοχές μου αν μου προσέφεραν ψίχουλα» τόνισε στο TV Έθνος.

-Πάντως, χύθηκαν τόνοι μελάνης το καλοκαίρι σε σχέση με τη μετακίνησή σου από τον ΑΝΤ1 στον Alpha!

«Αυτό πάλι; Λες κι όλοι τη δική μου έννοια είχαν! Καλέ, ενδιέφερε τόσο τον κόσμο αν εγώ έμενα στον ΑΝΤ1 ή θα πήγαινα στον Alpha; Οτι τύπου έχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα και ασχολούμαστε και με την... περικοκλάδα (γέλια). Από την άλλη, τι να πω; Εχω κι εγώ το... σουξέ μου (γέλια)! Εκτός από τις δέκα Ελένες με τα μαγιό και τις έξι Χρηστίδου με Μαραντίνη, ήμουν κι εγώ εκεί... Ήμουν κι εγώ στις σελίδες των περιοδικών και κατάφερα να «κοσμήσω» δεκάδες σεζλόνγκ, ξαπλώστρες, πετσέτες.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved