Showbiz

Άγιο είχε ο Μπιθικώτσης μετά την καραμπόλα στα Μελίσσια

Άγιο είχε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο στα Μελίσσια.  Ένα ανάχωμα παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

Και όχι μόνο σε αυτόν αλλά και στους άλλους επιβαίνοντες σε δύο ακόμα αυτοκίνητα, που κινούνταν στην περιοχή των Μελισσιών.

Ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου, που κινούνταν κοντά στο σπίτι του τραγουδιστή, σταμάτησε απότομα από ένα ανάχωμα στον δρόμο, λόγω έργων. «Ξαφνικά έπεσε πάνω στο πρώτο αυτοκίνητο το δεύτερο και εγώ, που ήμουν τελευταίος, ατό δεύτερο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί καραμπόλα», λέει στην Freddo και συνεχίζει: «Το δικό μου αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς και εγώ χτύπησα στον αυχένα. Δοξάζω τον Θεό, όμως, που ζω. Νομίζω όχι είχαμε άγιο. Και το κυριότερο, το ατύχημα έγινε κοντά στο σπίτι μου, στα Μελίσσια, και έσπευσα στον γιατρό».

Στο σημείο βρέθηκε αμέσως αστυνομικός, ο οποίος κατέγραψε το συμβάν, καθώς και ασθενοφόρο. «Μου είπαν οι γιατροί ότι θα φοράω το κολάρο στον αυχένα για μερικές ημέρες μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία και να αισθανθώ καλά».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved