Ελισάβετ Μουτάφη: Τι αποκαλύπτει για την παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα»
Showbiz

Ελισάβετ Μουτάφη: Τι αποκαλύπτει για την παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα»

Η Ελισάβετ Μουτάφη επιστρέφει στο σανίδι με τον «Ρωμαίο και Ιουλιέτα» σε μια διαφορετική εκδοχή. 

«Το στοίχημα που έχει βάλει ο Δημήτρης Λιγνάδης για αυτή την παράσταση είναι δυο νέα παιδιά, στην ηλικία των ηρώων που υποδύονται, 15 και 16 ετών, να υποδυθούν τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα, βγάζοντας την αθωότητα που έχουν από τη φύση τους. Εγώ υποδύομαι τη μητέρα της Ιουλιέτας από την πλευρά των Καπουλέντων, που έχουν έχθρα και μίσος, με την οικογένεια του Ρωμαίου. Ο Λιγνάδης θέλει να δείξει την αντίθεση της αθωότητας των παιδιών, που ερωτεύονται χωρίς όρους, με τον κόσμο των μεγαλύτερων, που τα οδηγεί ουσιαστικά στον θάνατο. Αυτά τα παιδιά, αν άλλαζαν, δεν θα πέθαιναν. Θα βολεύονταν στις συνθήκες που υπήρχαν γύρω τους. Το έργο θίγει το πώς αλλάζουμε όσο μεγαλώνουμε» είπε στην Freddo

Πιστεύετε πως ένα ζευγάρι πρέπει να κάνει τα πάντα για να μείνει ενωμένο;

« Ναι, το πιστεύω. Το είχε γράψει και ο Άκης Δήμου στο έργο του «... Και Ιουλιέτα»: «Μόνο οι νέοι αγαπούν, οι άλλοι απλώς ξεγελούν τα όνειρα». Για μένα αυτή η φράση είναι πολύ αντιπροσωπευτική. Είναι το μότο της ζωής μου. Έτσι λειτουργώ κι εγώ. Αλλά όσο μεγαλώνουμε και αλλάζουν και οι συνθήκες ζωής, δυστυχώς ή ευτυχώς προσαρμοζόμαστε στα πράγματα. Θέλει μεγάλη γενναιότητα να μπορέσεις να αγαπήσεις πραγματικά και να δώσεις τα πάντα στον άλλον. Δεν είναι απλό και οι άνθρωποι δεν το κάνουμε πια. Είναι σπάνια πια αυτή η γενναιότητα»

Πώς το σχολιάζετε όταν ένας έρωτας διαλύεται επειδή κάποιοι δεν το θέλουν;

«Εξαρτάται και από τους ίδιους τους ερωτευμένους πόση δύναμη έχουν να το υποστηρίξουν. Ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα δεν διαπραγματεύθηκαν καν να μείνουν ο ένας χωρίς τον άλλον. Είπαν «Ή μαζί ή θάνατος». Και πέθαναν»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved