Πιερίδη-Κατριβέσης: Μαγειρεύουν… κουφέτα!

Πιερίδη-Κατριβέσης: Μαγειρεύουν… κουφέτα!

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο γνωστός σεφ ∆ηµήτρης Κατριβέσης έκλεισαν ήδη έναν χρόνο κοινού βίου, έναν χρόνο γεµάτο ευτυχία και ξεχωριστές συγκινήσεις, που τους έχουν πείσει ότι είναι έτοιµοι για το επόµενο βήµα.

Ο γάμος δεν ήταν ο στόχος, αλλά η ανάγκη τους να είναι συνέχεια µαζί. Από την πρώτη στιγµή τούς ένωσε µια ακατανίκητη έλξη. Ο ∆ηµήτρης ήθελε να εισχωρήσει ουσιαστικά στη ζωή της Μαριάντας και έκανε τα πάντα για να κερδίσει την εµπιστοσύνη της. Εκείνη, από την άλλη πλευρά, έχοντας πάντα ως προτεραιότητά της τον µονάκριβο γιο της, υπέβαλε τον αγαπηµένο της σε αρκετά... crash test, ώστε να βεβαιωθεί για τις προθέσεις του. Έναν χρόνο µετά έχουν πάρει τη µεγάλη απόφαση: Νιώθουν έτοιµοι να προχωρήσουν µαζί στο µονοπάτι της ζωής. Οι λεπτοµέρειες δεν έχουν ακόµη οριστικοποιηθεί, αλλά πηγές από το περιβάλλον τους επιβεβαιώνουν ότι σύντοµα θα ενώσουν και επίσηµα τις ζωές τους.
Σε αυτή την απόφαση βοήθησε πολύ η εµπειρία της άριστης συγκατοίκησης που βιώνουν εδώ και λίγους µήνες. Ζουν ως οικογένεια και έχουν διαπιστώσει ότι ταιριάζουν απόλυτα µεταξύ τους. Ο ∆ηµήτρης, εξάλλου, από την πρώτη στιγµή έδειξε την αδυναµία που έχει στον µικρό Νικόλα, κάτι που αποτέλεσε και το πιο ισχυρό κίνητρο για τη Μαριάντα προκειµένου να του εµπιστευτεί τη ζωή που είχε ήδη χτίσει µαζί µε τον γιο της, σύμφωνα με τη real. Η σχέση τους µπορεί να µη µετράει πολλά χρόνια, αλλά οι προοπτικές για µακροηµέρευσή της είναι κάτι περισσότερο από δυνατές. Εκτός από την καρδιά της αγαπηµένης του, ο ∆ημήτρης Κατριβέσης έχει ήδη κερδίσει και την εκτίµηση της οικογένειάς της. Από τις πρώτες κιόλας συστάσεις οι γονείς της τραγουδίστριας, η κυρία Γεωργία και ο κύριος Νικόλας, ενθουσιάστηκαν µε τον σύντροφο της κόρης τους. Η ευγένειά του, αλλά και η αγάπη που δείχνει στην κόρη και τον εγγονό τους ήταν αρκετά για να του εξασφαλίσουν µια ξεχωριστή θέση και στη δική τους καρδιά.