Καλή Καλό: «Μετάνιωσα που δεν έκανα κινηματογράφο»
Showbiz

Καλή Καλό: «Μετάνιωσα που δεν έκανα κινηματογράφο»

Η Καλή Καλό έχει πολλές θεατρικές επιτυχίες στο ενεργητικό της.

Μπορεί να ήθελε να κάνει κινηματογράφο, αλλά δεν τα κατάφερε.

Γιατί δεν παίξατε στον κινηματογράφο;

«Γιατί γεννήθηκα θεατρινάκι. Όλοι οι σκηνοθέτες με ήθελαν στις ταινίες τους. Όμως όταν μου έλεγαν «μίλα στη μηχανή», εκεί τρελαινόμουν. Έλεγα: «Είναι δυνατόν να μιλάω σε ένα άψυχο πράγμα, χωρίς να έχω συμπρωταγωνιστή; Χωρίς να βλέπω την έκφραση του συμπρωταγωνιστή μου;». Και έτσι δεν έκανα καμία ταινία. Το μετάνιωσα»

Σας έβγαλε στο θέατρο η Κυβέλη. Τι θυμάστε από αυτή τη συνεργασία;

«Ο Σπύρος Μελάς στο έργο του «Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται» έγραψε ρόλο ειδικά για μένα, σε ηλικία 3 ετών. Η Κυβέλη ήταν αθυρόστομη, βωμολόχος, αλλά ό,τι σου έλεγε, αυτό ήταν. Ήταν σκληρή επαγγελματίας, αλλά σωστή»

Συνεργαστήκατε και με τον μεγάλο Βασίλη Λογοθετίδη. Τι άνθρωπος ήταν;

«Κλειστός χαρακτήρας, αλλά ευγενέστατος. Γνώρισα και τη σύζυγο του, μια εξαιρετική κυρία από την Κωνσταντινούπολη, την οποία χώρισε και μετά έκανε δεσμό με την Ιλυα Λιβυκού, την οποία χαντάκωσε. Και το λέω αυτό, γιατί πριν πεθάνει η Ιλυα, μου άνοιξε την καρδιά της και μου είπε τα πάντα. Θυμάμαι που μου έλεγε ότι την κράταγε στους θιάσους ως πρωταγωνίστρια επειδή είχαν δεσμό. Και εκείνος δεν διευκόλυνε την κατάσταση της Ιλυας, η οποία ήταν και παντρεμένη με τρία παιδιά. Η Ιλυα έφυγε πικραμένη και μάλιστα πολύ φτωχή» εξήγησε στην Freddo.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved