Χρήστος Θηβαίος: «Το αρνητικό είναι ότι πληγώθηκαν άνθρωποι της οικογένειάς μου»
Showbiz

Χρήστος Θηβαίος: «Το αρνητικό είναι ότι πληγώθηκαν άνθρωποι της οικογένειάς μου»

Στη φραστική επίθεση που είχε κάνει σε ραδιοφωνική παραγωγό ασκώντας κριτική για το επάγγελμα της, αναφέρθηκε και πάλι σε συνέντευξη του ο Χρήστος Θηβαίος.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τον τρόπο που το βίωσε ο ίδιος και η οικογένεια του, αλλά και τις κουβέντες που είχε με το μεγάλο του γιο για αυτή την ιστορία.

Δεν έχεις ξαναμιλήσει μετά από τον κανιβαλισμό που δέχτηκες για τις δηλώσεις σου, που έπαιζαν επί μέρες. Πως το βίωσες όλο αυτό; «Το αρνητικό είναι ότι πληγώθηκαν άνθρωποι της οικογένειάς μου περισσότερο απ’ ότι εγώ.»
Είμαστε πιο κανιβαλικοί λόγω ευκολίας διατύπωσης μιας ανέξοδης γνώμης ή πάντα έτσι ήταν; «Ήταν πάντα έτσι. Απλώς σήμερα φαίνεται πιο πολύ»

Η ευθύνη του δημόσιου λόγου, πάντως, σίγουρα ήταν πάντα μεγάλη...

«Πολλές φορές νομίζουμε ότι μέσα από το θάμπος των φώτων και της δημοσιότητας έχουμε άποψη, ενώ μπορεί και να μην έχουμε εκείνη τη στιγμή. Κάποια άλλη στιγμή μπορεί και να έχουμε, αλλά είναι μεγάλη παγίδα αυτό το πράγμα»

Κράτησες τίποτα από όλη αυτή την ιστορία;

«Ναι! Μια κουβέντα του μεγάλου μου γιου. Μου είπε: «Μην ανησυχείς, συμβαίνουν αυτά» και όταν με είδε ότι «μάσησα», όχι κοινωνικά, αλλά εγώ μέσα μου, ως άνθρωπος, μου είπε: «Εάν βαθιά μέσα σου πιστεύεις ότι σου αξίζει να τιμωρηθείς, θα τιμωρηθείς τόσο όσο σου αξίζει», είπε στο musicpaper.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved