Διάσημες που παραδέχτηκαν πως έκαναν έκτρωση και το μετάνιωσαν
Showbiz

Διάσημες που παραδέχτηκαν πως έκαναν έκτρωση και το μετάνιωσαν

Η άμβλωση είναι η πλέον δυσάρεστη διαδικασία για μια γυναίκα, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Εκτός από δυσάρεστη όμως είναι και επικίνδυνη.

Πολλές γυναίκες παρουσίασαν επιπλοκές βραχυπρόθεσμα, μετά την άμβλωση αλλά και μακροπρόθεσμα αντιμετώπισαν προβλήματα αναπαραγωγής. Ωστόσο, υπάρχουν ιδιαίτερες περιπτώσεις κατά τις οποίες η άμβλωση είναι μονόδρομος και η απόφαση παίρνεται, όσο δύσκολη και αν είναι. Υπάρχουν και άλλες όμως που η άμβλωση απλά μοιάζει με μοναδική επιλογή... Σε παρόμοιους μονόδρομους, είτε πραγματικούς είτε όχι, έχουν βρεθεί και αρκετές διάσημες. Κάποιες δεν το μετάνιωσαν και έχουν τους λόγους τους. Κάποιες άλλες όμως...

Μαρία Ιωαννίδου
Η γυναίκα του αείμνηστου Φρέντυ Γερμανού έχει παραδεχτεί πως έκανε άμβλωση τρεις φορές στο παρελθόν και το μετάνιωσε σήμερα γιατί τελικά ήθελε ένα παιδί στην ζωή της.

Μαρία Ιωαννίδου1.jpeg

Marilyn Monroe
Η Marilyn έκανε 12 αμβλώσεις ως το 29ο έτος της ηλικίας της σύμφωνα με τον φωτογράφο της Milton Greene. Έφυγε από την ζωή χωρίς παιδιά.

Marilyn Monroe.jpeg

Άντζελα Δημητρίου
Η τραγουδίστρια μας σόκαρε όταν παραδέχτηκε πως έχει κάνει 15 φορές άμβλωση! Οι επιπτώσεις στην υγεία της ήταν σημαντικές αφού πέρασε στην εμμηνόπαυση πολύ νέα.

Άτζελα Δημητρίου.jpeg

Βάσια Τριφύλλη
Η ηθοποιός παραδέχτηκε σε συνέντευξή της πως έχει κάνει δύο φορές άμβλωση στην ζωή της και το έχει μετανιώσει.

Βάσια Τριφύλλη.jpeg

Ava Gardner
Η ηθοποιός προχώρησε σε άμβλωση 2 φορές όσο ήταν σε σχέση με τον τραγουδιστή Frank Sinatra.

Ava Gardner.jpeg

Τιτίκα Στασινοπούλου
Η ηθοποιός έχει κάνει μόνο μια φορά άμβλωση μετά από την παρότρυνση του γιατρού της ο οποίος φοβόταν το ενδεχόμενο τερατογένεσης.

Τιτίκα Στασινοπούλου.jpeg

Rita Hayworth
H ηθοποιός έκανε μια άμβλωση όσο ήταν σε σχέση με τον δισεκατομμυριούχο Howard Hughes καθώς οι δύο τους δεν ήταν παντρεμένοι.

Rita Hayworth.jpeg

Λίτσα Γιαγκούση
Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως έχει κάνει δύο φορές άμβλωση και πως μετάνιωσε και τις δύο φορές τρομερά.

Λίτσα Γιαγκούση.jpeg

Jean Harlow
Η ηθοποιός που έφυγε από την ζωή στα 26 της χρόνια είχε προχωρήσει σε άμβλωση πολλαπλές φορές.

Jean Harlow.jpeg

Καίτη Γαρμπή
Η Καίτη Γαρμπή παραδέχτηκε σε συνέντευξή της πως έκανε μια φορά άμβλωση και πως η κίνηση αυτή την εμπόδισε από το να συλλάβει φυσιολογικά τον γιό της.

Καίτη Γαρμπή.jpeg

Όπως αναφέραμε, η άμβλωση κάποιες φορές είναι μονόδρομος και κάποιες όχι. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι μια τραυματική εμπειρία η οποία μπορεί να αποφευχθεί λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα. Είτε μιλάμε για οικογενειακό προγραμματισμό, προβλήματα υγείας, προστασία κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης σε μικρή ηλικία, λύσεις όπως το αντισυλληπτικό χάπι είναι αναγκαίες. Στηρίζουμε το δικαίωμα της γυναίκας στην επιλογή όμως οι γυναίκες σήμερα, ιδιαίτερα με την εμφάνιση των αντισυλληπτικών χαπιών νέας γενιάς, δεν χρειάζεται να βρεθούν σε μονόδρομο αρκεί να είναι ενημερωμένες και προνοητικές. Το οφείλουμε όλες στην ψυχική και σωματική μας υγεία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved