Το ξέσπασμα του Ανδρεάτου: «Δεν είναι αλήθεια ότι πέρασα κατάθλιψη, ούτε ότι δεν είχα προτάσεις»
Showbiz

Το ξέσπασμα του Ανδρεάτου: «Δεν είναι αλήθεια ότι πέρασα κατάθλιψη, ούτε ότι δεν είχα προτάσεις»

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος είναι ένας άνθρωπος και καλλιτέχνης χαμηλών τόνων. 

Ο τραγουδιστής είχε πει ότι πέρασε μια δύσκολη φάση στη ζωή του και αυτό βγήκε προς τα έξω ότι πέρασε κατάθλιψη και πως δεν είχε προτάσεις.

«Όχι, δεν είναι έτσι ακριβώς, κι αυτό με εκνευρίζει πάρα πολύ. Ούτε κατάθλιψη πέρασα, με την ιατρική έννοια του όρου, και δεν είναι αλήθεια ότι το τηλέφωνο μου δεν χτυπούσε για δουλειά. Το τηλέφωνο μου δεν έχει σταματήσει ποτέ να χτυπάει για δουλειά, η συχνότητα αλλάζει, πότε είναι περισσότερα ία τηλεφωνήματα, πότε λιγότερα. Μια χαρά ήμουν και μια χαρά είμαι. Πέρασα κάποιες στιγμές πιο έντονες, αλλά αυτό δεν λέει κάτι, ήταν μια ωραία περίοδος στη ζωή μου, που με βοήθησε να γίνω ακόμα πιο καλός. Μπαίνεις σε σκέψεις, θεωρείς πράγματα και βγάζεις κάποια συμπεράσματα. Μου αρέσει να μεγαλώνω και να ωριμάζω μαζί» είπε στο Λοιπόν

Ποιοι άνθρωποι είναι σύμμαχοι σου στη ζωή;

«Η οικογένεια μου και κάποιοι αγαπημένοι φίλοι. Συζητάμε και μοιραζόμαστε πράγματα. Με τη σύζυγο μου είμαστε μαζί 27 χρόνια και την αγαπάω πάρα πολύ, έχουμε πολύ ωραία σχέση»

Είστε σε σχέση ζωής 27 χρόνια;

«Ναι, και είναι υπέροχο όταν σε νοιάζει η σχέση, προσπαθούμε για τη σχέση μας. Σχέση χωρίς προσπάθεια δεν νοείται, δεν καταλήγει ωραία, είναι ζωντανός οργανισμός που θέλει τη φροντίδα του. Όταν σε ενδιαφέρει και αγαπάς τον άνθρωπο σου -κι εκείνος το ίδιο-, οι πιθανότητες να μην πετύχει η σχέση είναι μηδαμινές»

Πέρασε κρίση η σχέση

«Οι κρίσεις είναι αυτές που μας βοηθάνε να γίνουμε καλύτεροι. Οι κρίσεις είναι δώρα, τους τσακωμούς και τα αδιέξοδα πρέπει να τα βλέπουμε σαν ευκαιρίες να βελτιωνόμαστε οι ίδιοι και μετά η σχέση... Πας πολλά βήματα παραπέρα, όταν μπορείς και τα ξεπερνάς. Ο εγωισμός είναι ο μεγάλος εχθρός. Όταν βάζουμε τον εαυτό μας στην άκρη και δίνουμε προτεραιότητα στον άλλο, αυτομάτως όλα λύνονται, πάει παραπέρα η σχέση»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved