Δημήτρης Παπάζογλου: «Δεν θέλω υποχρεώσεις»
Showbiz

Δημήτρης Παπάζογλου: «Δεν θέλω υποχρεώσεις»

Ο Δημήτρης Παπάζογλου εξελίχθηκε στον χώρο του θεάματος χωρίς καμία βοήθεια και ας ήξερε ότι παίρνει λιγότερα απ’ όσο αξίζει.

Με τη συντροφικότητα τι γίνεται;

«Αποζητώ τη συντροφικότητα. Η συντροφικότητα είναι ένα πολύ δύσκολο θέμα για έναν άνθρωπο που έχει μεγαλώσει κι έχει μάθει να είναι μόνος του πολλά χρόνια. Χρειάζεται πολύς κόπος και εργασία για να μπορεί να συνυπάρξει με έναν άνθρωπο, αμοιβαίες υποχωρήσει... τις κάνω αλλά συγκρούομαι με τον εαυτό μου. Μετά ξαναγυρίζω πίσω και αναρωτιέμαι «τι είναι καλύτερο, να είμαι μαγκούφης;» Πάντα έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλό μας ότι κάποιος μπορεί να μας εκμεταλλευτεί και αυτή η σκέψη γίνεται αυτοπροστασία, απομόνωση και φοβόμαστε να ρισκάρουμε, αυτό έχω κι εγώ» είπε στο Λοιπόν και συνέχισε:

«Η μαμά μου βεβαίως είναι η μεγάλη μου αγάπη, γιατί είναι η ύπαρξη μου, αυτή που με έφερε στη ζωή. Είναι μια γυναίκα που αγαπάω και θέλω να περνάει καλά, να τη φροντίζω, και ό,τι στερήθηκε στα νιάτα της, ως γενιά και ως κοπέλα, θέλω να της το προσφέρω όσο το δυνατόν μπορώ καλύτερα. Το πάθος μου είναι η δουλειά μου, η καλλιτεχνία, και φαινόταν, ο άλλος βλέπει το πάθος και το εκμεταλλεύεται. Δεν είμαι ψυχρός επαγγελματίας. Οι άνθρωποι που έχουν κάνει μεγάλες καριέρες είναι ψύχραιμοι. Στη Βουγιουκλάκη δεν μπορούσα να πω: «θέλω όσα κι αν δεν μου τα δώσεις εσύ, θα μου τα δώσει η Τζένη Καρέζη από απέναντι». Η επιλογή μου ήταν πολύ μικρή έως κακή, άρα πολύ σωστά, ενστικτωδώς συμπεριφέρθηκα, κι έμεινα. Ξέρω ότι πουλούσα τη δουλειά μου πολύ φθηνότερα απ' ό,τι άξιζε. Δεν είναι θέμα αχαριστίας αυτό που λέω, δεν είχα άλλο τρόπο να ελιχθώ. Μόνος μου πορεύτηκα, είμαι αυτάρκης, δεν θέλω υποχρεώσεις»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved