Ο αδερφός της Βλαχοπούλου ξεσπά: «Λυπηρό να πουλήσουν το αρχοντικό της Ρένας»
Showbiz

Ο αδερφός της Βλαχοπούλου ξεσπά: «Λυπηρό να πουλήσουν το αρχοντικό της Ρένας»

Ο αδερφός της Ρένας Βλαχοπούλου ξεσπά για την πώληση της βίλας στην Κέρκυρα.

Ο υπερήλικας αδελφός της λυγίζει: «Νιώθω πικρία. Είχα ζήσει αρκετά καλοκαίρια εκεί, όπως και τα αδέλφια μου και τα ανίψια της Ρένας. Είναι λυπηρό που πέρασε σε ξένα χέρια αυτό το σπίτι. Θα μπορούσε να είχε γίνει μουσείο της Κέρκυρας», λέει λυπημένος στην Freddo.

Είχε κάνει κάποια κουβέντα με την αδελφή του, ώστε κάποιο μέρος της περιουσίας να πάει στους συγγενείς της; «Οχι. Δεν έκανα ποτέ καμιά κουβέντα τέτοια μαζί της, γιατί η Ρένα απεχθανόταν να μιλάει για Κληρονομιές και τέτοια. Δεν άνοιγε ποτέ τέτοια κουβέντα. Ισως και να φοβόταν τον θάνατο. Πίστευε ότι θα ζήσει αιώνια. Αυτά τα ήξ¬ρα», λέει συγκινημένος και συνεχίζει: «Κατά τη διάρκεια της ζωής της, η Ρένα έκανε στον άνδρα της, τον Γιώργο Λα-φαζάνη (με συμβόλαια φυσικά), τη μισή της περιουσία, όπου και αν υπήρχε. Και στα τέλη της ζωής της έκαναν μια διαθήκη που κατέληγε να πάρει και τα άλλα μισά», λέει φανερά λυπημένος. Μετά τον θάνατο του Γιώργου Λαφαζάνη, το 2010, όλη η περιουσία πέρασε στην αδελφή του, Σοφία.

Ο ίδιος έκανε κάποιες ενέργειες ώστε να διεκδικήσουν και οι συγγενείς κάποια πράγματα της Ρένας; «Πήγαμε σε δικηγόρο, όμως μας απέτρεψε. Μας είπε πως εφόσον υπήρχαν δύο μάρτυρες, υπήρχαν συμβολαιογραφικές πράξεις και υπογραφές, η διαθήκη δεν εκπίπτει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved