Αργυρός: Η αλήθεια για την προσωπική του ζωή και ο οριστικός χωρισμός από την Κατρίνα Τσάνταλη
Showbiz

Αργυρός: Η αλήθεια για την προσωπική του ζωή και ο οριστικός χωρισμός από την Κατρίνα Τσάνταλη

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός να απολαμβάνει την επιτυχημένη επάνοδό του στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia», τη χαρά του όμως την επισκιάζουν μια σειρά από δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι «στα μαχαίρια» με την Κατρίνα Τσάνταλη, επικεφαλής Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της γνωστής με μεγάλη παράδοση στον χώρο οινοποιίας «Tsantali», που ανήκει στην οικογένειά της.

«Με την όμορφη Κατρίνα υπήρξαν ζευγάρι και έχουν χωρίσει από την περασμένη άνοιξη, λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων! Έκτoτε βρέθηκαν τυχαία μέσα στο καλοκαίρι στην υπέροχη Κύμη όπου έκαναν διακοπές με διαφορετικές παρέες, χωρίς καν να μιλήσουν... Ποτέ δεν υπήρξε επανασύνδεσή τους, λοιπόν, όπως λέγεται και γράφεται, και ούτε... καβγάδισαν στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει εκείνος, αφού εκείνη δεν πήγε καν σε αυτό!», υποστηρίζει ο φιλικός κύκλος του τραγουδιστή στη real. «Αυτό που εξοργίζει τον Κωνσταντίνο είναι ότι γράφονται ανυπόστατα ρεπορτάζ, που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Εκνευρίζεται, αλλά δεν θέλει να μπει στη διαδικασία να απαντήσει, γιατί ξέρει ότι αυτό δεν βγάζει πουθενά!», συμπληρώνει η ίδια πηγή.
Η αλήθεια είναι πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι μόνος του μετά τον χωρισμό του από την Κατρίνα Τσάνταλη, παρά τα δημοσιεύματα που τον τελευταίο καιρό τον ήθελαν ζευγάρι με την ηθοποιό Κωνσταντίνα Κομματά. Παρά το γεγονός ότι η νεαρή ηθοποιός, την οποία γνωρίσαμε από την επιτυχημένη σειρά «Οι συμμαθητές», διέψευσε τις φήμες, ξεκαθαρίζοντας πως με τον Κωνσταντίνο Αργυρό γνωρίζονται από παλιά και είναι μόνο φίλοι, κάποιοι συνέχισαν να μιλούν για ένα από τα πιο «φρέσκα» και φλογερά ειδύλλια του καλλιτεχνικού χώρου. Ο ίδιος δεν θέλησε να πάρει θέση για τα ψευδή αυτά δημοσιεύματα. Πιστός στην πάγια τακτική του, θέλει να απασχολεί τη δημοσιότητα με το τραγούδι και τη δουλειά του και όχι με την προσωπική ζωή του, την οποία κρατά πάντα μακριά από τα φλας! «Για την ώρα, είναι πράγματι μόνος του και έχει ρίξει το βάρος στην καριέρα του, αλλά, ακόμα και αν ερωτευτεί ξανά στο μέλλον, θα αποφύγει δημόσιες εξόδους και κάμερες για να μη δει τη ζωή του και πάλι... κρεμασμένη στα περίπτερα!», καταλήγει άνθρωπος από το περιβάλλον του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved