Ν. Κουρής: «Απελπίζομαι, όπως όλοι, πιέζομαι και αγωνιώ αν θα τα βγάλουμε πέρα οικονομικά»
Showbiz

Ν. Κουρής: «Απελπίζομαι, όπως όλοι, πιέζομαι και αγωνιώ αν θα τα βγάλουμε πέρα οικονομικά»

Ποιος είπε ότι οι πρωταγωνιστές του θεάτρου, ακόμα και αν είναι ιδιαίτερα ταλαντούχοι, όπως είναι ο Νίκος Κουρής δεν αντιμετωπίζουν... οικονομικά ζόρια. Ο γνωστός ηθοποιός μιλάει για τον συνεχή αγώνα όλων των Ελλήνων να τα καταφέρουν και να αντεπεξέλθουν οικονομικά αλλά και για την απόφασή του να λέει «όχι» σε δουλειές της τηλεόρασης που δεν τον εκφράζουν μιας και όπως τονίζει, η μεγάλη του αγάπη είναι το θέατρο.

Τώρα που ασχολείσαι με τους «Άθλους του Ηρακλή», πιστεύεις ότι επιτελούμε άθλο καταφέρνοντας να επιζήσουμε με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας;

Άθλο κανονικό, μια και όσο πάει γίνεται και πιο δύσκολο το τοπίο. Απελπίζομαι πολλές φορές, όπως όλοι, πιέζομαι και αγωνιώ αν θα τα βγάλουμε πέρα οικονομικά και όχι μόνο. Χρειάζεται να ανασύρουμε όση δύναμη μπορούμε από μέσα μας, από αυτούς που αγαπάμε και να παλέψουμε να μείνουμε όρθιοι.

Θα πίστευε κανείς πως συμμετέχοντας σε τόσες παραγωγές θα έβγαζες χρήματα.

Ξέρεις πώς είναι πια τα πράγματα και στο θέατρο και γενικότερα. Δεν βγάζεις πια χρήματα από μια δουλειά - όλοι μας κάνουμε όσες περισσότερες μπορούμε για να τα βγάλουμε πέρα. Ανάμεσά τους κι εγώ. Με παρηγορεί, όμως, το γεγονός ότι ασχολούμαι με αυτό που αγαπώ και έτσι έχω τη δυνατότητα να... δραπετεύω μέσα από έργα και ρόλους. Είναι βάλσαμο για μένα το να βουτάω στην τέχνη μου και να ξεχνιέμαι λίγο.

Έχεις κάνει ελάχιστη τηλεόραση, Νίκο. Από αυτήν έβγαλες χρήματα, νομίζω...

Έβγαλα καλά λεφτά, τα οποία όμως εξανεμίστηκαν. Αν είχα πει κι άλλα «ναι» μπορεί να είχα χρήματα στην άκρη, αλλά ο έρωτάς μου ήταν πάντα το θέατρο και είπα πολλά «όχι» στην τηλεόραση, για να μπορέσω να δοθώ ολοκληρωτικά στο θέατρο. Πάρα πολλά!

Και συνεχίζεις να λες πολλά «όχι», απ’ όσο γνωρίζω.

Μέχρι και πέρυσι που ήρθε η τελευταία πρόταση είπα «όχι». Απ’ τη μια δεν υπάρχουν πλέον καλά λεφτά κι από την άλλη δεν μου έχει γίνει κάποια δελεαστικότατη πρόταση. Απέχω λοιπόν, χωρίς να σημαίνει ότι της... γυρνώ την πλάτη. Αν έρθει κάτι ιδιαίτερο, μπορεί και να το κάνω - αν έχω τον χρόνο.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved