Βαλάντης-Καπόλα: Επεισοδιακό φινάλε στη σχέση τους!
Showbiz

Βαλάντης-Καπόλα: Επεισοδιακό φινάλε στη σχέση τους!

Σχεδόν δύο μήνες μετά τον χωρισμό τους, ο Βαλάντης και η Κατερίνα Καπόλα δείχνουν να έχουν δώσει οριστικά τέλος στη σχέση τους.

Ο τραγουδιστής, μάλιστα, με δηλώσεις του στη Real όχι μόνο διαψεύδει τις φήμες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα και ήθελαν το ζευγάρι να δίνει μία ακόμα ευκαιρία στη σχέση του, αλλά δεν αφήνει και κανένα περιθώριο επανασύνδεσης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εχουμε χωρίσει και είναι οριστικό».
Όσοι γνωρίζουν τον τραγουδιστή λένε πως αυτός ο χωρισμός τού έχει στοιχίσει συναισθηματικά, καθώς είχε μεγάλη ένταση, μέχρι να φτάσουν στην οριστική απόφαση. Φίλοι του πρώην ζευγαριού μαρτυρούν πως πριν επέλθει ο χωρισμός υπήρξε έντονος καβγάς, που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην ιδιαίτερη πατρίδα του Βαλάντη, τη Ρόδο. Η τελευταία φορά που τους είδαν μαζί -μέχρι τότε ήταν αχώριστοι- ήταν στις 20 Ιουλίου και άνθρωποι που τους συναναστρέφονται υποστηρίζουν πως τότε για ασήμαντη αφορμή καβγάδισαν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σοβαρή κρίση στη σχέση τους. Μία κρίση που, όπως έδειξαν τα πράγματα, κανένας από τους δύο δεν κατάφερε να διαχειριστεί. Εν βρασμώ ψυχής, εκείνη μάζεψε τα πράγματά της, διέκοψε τις διακοπές της και έφυγε από το νησί.
Για κάποιες ημέρες δεν είχαν καμία επικοινωνία, μέχρι που ο Βαλάντης μέσω των social media, εμμέσως, αποκάλυπτε τον χωρισμό αλλά και τον θυμό του για ό,τι είχε συμβεί με την Κατερίνα. Ο τραγουδιστής, αφού έσβησε όλες τις κοινές τους φωτογραφίες, έγραψε ως σχόλιο στα social media: «Τελικά μόνο 20 GB χώρο κρατούσα στη ζωή σου...». Η απάντηση της εντυπωσιακής δικηγόρου, που έχει θητεύσει ως νομική σύμβουλος στο Μέγαρο Μαξίμου επί πρωθυπουργίας Λουκά Παπαδήμου και Αντώνη Σαμαρά, ήταν σχεδόν άμεση, αφού έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Πρόσεχε όμως... Υπάρχει ένα πράγμα που δεν συγχωρεί. Να γίνεις μικρός στα μάτια της. Αν μικρύνεις στα μάτια της, θα εξαϋλωθείς στην ψυχή της κι αυτό δεν μπορεί να το συγχωρέσει όχι σε εσένα, στον εαυτό της...». Εμφανής ο παραλήπτης του μηνύματος από μία γυναίκα που προφανώς ένιωθε προδομένη. Οι δυο τους συνεχίζουν να μην έχουν κανενός είδους επαφή, ενώ, όπως εκμυστηρεύονται στον φιλικό τους κύκλο, δεν έχουν καμία πρόθεση να επιστρέψουν σε αυτή τη σχέση, κλείνοντας οριστικά το κεφάλαιο του έρωτά τους, που κράτησε περίπου 7 μήνες. Ο καθένας, λοιπόν, τραβάει τον δρόμο του, με την όμορφη δικηγόρο να έχει αφοσιωθεί στη δουλειά της φροντίζοντας τα πάντα όσον αφορά τη σωστή λειτουργία του δικηγορικού της γραφείου. Από την άλλη, ο τραγουδιστής ετοιμάζεται να δοκιμαστεί σε νέες καλλιτεχνικές προκλήσεις μετά από προτάσεις που του έχουν γίνει. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Βαλάντη σε μία από τις πρώτες σόλο βραδινές εμφανίσεις του στο εστιατόριο «Beluga» στον Πειραιά, όπου πέρασε τη βραδιά με φίλους και χωρίς κάποια αιθέρια ύπαρξη στο πλευρό του, καθώς προφανώς διανύει ακόμα περίοδο προσαρμογής στα νέα δεδομένα της προσωπικής του ζωής, μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του από την Κατερίνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved