Δεν πρόλαβαν να γίνουν ζευγάρι και ήδη αποφάσισαν να συζήσουν! (φωτό)
Showbiz

Δεν πρόλαβαν να γίνουν ζευγάρι και ήδη αποφάσισαν να συζήσουν! (φωτό)

Εδώ και έναν μήνα ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο τηλεοπτικός Τζεμ της αγαπημένης σειράς «Ταμάμ» στον ΑΝΤ1, που θα επιστρέψει σύντομα στις οθόνες μας για τρίτη σεζόν, δεν έχει μάτια για άλλη παρά μόνο για την εντυπωσιακή Άρτεμις Αστεριάδη, μοντέλο αλλά και επιχειρηματία, αφού διαθέτει πέντε καταστήματα σολάριουμ στην Αττική μαζί με τον πρώην σύζυγό της Ζώη Σημαντήρα.

Το νέο ειδύλλιο ανάμεσα στην ξανθιά καλλονή, η οποία είναι πολύ γνωστή στον τηλεοπτικό κόσμο για τις επιτυχημένες συνεργασίες της στο παρελθόν -στις «Αϋπνίες» με την Αννίτα Πάνια, στο «Super Deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο, το «Μεγάλο παζάρι» και τον «Πρωινό καφέ», αλλά και στην «Εκδίκηση της ξανθιάς» με τον Γιώργο Λιάγκα- και τον ηθοποιό και τραγουδιστή αποκαλύφθηκε στα τέλη Αυγούστου, όταν οι δυο τους απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά και τρυφερές αγκαλιές σε πολυσύχναστη παραλία της Μυκόνου.
Συνεπαρμένοι από το πάθος τους, δεν επιχείρησαν ούτε για μία στιγμή να κρύψουν τον έρωτά τους, γι’ αυτό και η σχέση τους έγινε αμέσως γνωστή. Πίσω στην Αθήνα πλέον, σε κάθε έξοδό τους επιβεβαιώνουν πως είναι πολύ ταιριαστοί και περνούν καλά μαζί. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε στο «Mayor» στο Κολωνάκι. Ενδεικτικό της όμορφης σχέσης που μοιράζονται είναι τα τρυφερά τετ α τετ που δείχνουν εκείνον να την ταΐζει στο στόμα και εκείνη να του χαμογελά συνεχώς, φανερά ευτυχισμένη.

Ήδη μάλιστα, σύμφωνα με τη real, έχουν πάρει την απόφαση να συγκατοικήσουν και ψάχνουν διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας για να μοιράζονται την καθημερινότητά τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved