Αυτός είναι ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της Χριστίνας Μουστάκα!
Showbiz

Αυτός είναι ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της Χριστίνας Μουστάκα!

H καρδιά της εντυπωσιακής Χριστίνας Μουστάκα ανήκει εδώ και περίπου πέντε μήνες στον παγκόσμιο πρωταθλητή του τάε κβον ντο Νίκο Ζήκο.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον περασμένο χειμώνα, όμως η όμορφη Χριστίνα αρχικά ήταν πολύ επιφυλακτική με τον γοητευτικό Νίκο Ζήκο, ο οποίος την πολιορκούσε συνεχώς. Χρειάστηκε να περάσουν αρκετοί μήνες μέχρι να δεχτεί τελικά τον περασμένο Απρίλιο να βγει μαζί του. Η νεαρή παρουσιάστρια χρειάστηκε αρκετό καιρό να ενδώσει στο έντονο φλερτ του.
Όταν τελικά τον γνώρισε καλύτερα και διαπίστωσε πως έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα, ένιωσε έτοιμη να αφεθεί στα αισθήματα που αναπτύχθηκαν μεταξύ τους και από τότε είναι μαζί και πολύ ευτυχισμένοι. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό είναι αχώριστοι, ενώ δεν κάνουν και καμία προσπάθεια να κρύψουν τον έρωτά τους, παρότι στην αρχή της σχέσης τους είχαν αποφασίσει να κρατήσουν τον δεσμό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε βραδινή έξοδό τους, να διασκεδάζουν αγκαλιασμένοι με τα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Ελένης Φουρέιρα, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται οι καλλιτέχνες. Εκείνος την κρατούσε συνεχώς αγκαλιά, εκείνη τον κοιτούσε με τρυφερότητα και έδειχναν πολύ ερωτευμένοι! Φίλοι τους υποστηρίζουν πως το καλοκαίρι που πέρασε τους έφερε ακόμα πιο κοντά και πλέον μοιράζονται πολύ δυνατά συναισθήματα, που τους κάνουν να βλέπουν σοβαρά τη σχέση τους, σύμφωνα με τη real. Το ζευγάρι πέρασε τις πρώτες κοινές καλοκαιρινές διακοπές του και χωρίς αμφιβολία εκμυστηρεύτηκαν στον φιλικό τους κύκλο πως ήταν από τα πιο όμορφα της ζωής τους. Επέλεξαν τη Σκιάθο και εντυπωσιάστηκαν τόσο από τις ομορφιές του νησιού ώστε συνεχώς ανέβαζαν φωτογραφίες στα social media, θέλοντας να κρατήσουν για πάντα στη μνήμη τους αυτές τις τόσο ξεχωριστές στιγμές. Περνούσαν την ημέρα τους πάνω σε σκάφος με το οποίο ανακάλυπταν τις πιο απομονωμένες παραλίες του νησιού και εκεί απολάμβαναν τον ήλιο, τη θάλασσα και παιχνίδια με τον αγαπημένο σκύλο του επιχειρηματία, ο οποίος τυγχάνει να είναι ένας από τους καλύτερους αθλητές στο τάε κβον ντο στη χώρα μας. Μάλιστα, ο Νίκος Ζήκος είναι επιστήθιος φίλος του «χρυσού» ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσου, αλλά και κουμπάρος του αφού έχει βαφτίσει την κόρη του. Συχνά, μάλιστα, συναντιούνται για να προπονηθούν μαζί και φυσικά κάνουν πολύ καλή παρέα και εκτός αθλητικών χωρών, έχοντας συχνά στις εξόδους τους μαζί τους και τις αγαπημένες τους, ο Νίκος τη Χριστίνα και ο Μιχάλης τη Λάουρα Νάργιες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved