Νίκος Κουρής: «Αρνήθηκα προτάσεις με πολλά χρήματα γιατί δεν κάνω ‘εκπτώσεις’»
Showbiz

Νίκος Κουρής: «Αρνήθηκα προτάσεις με πολλά χρήματα γιατί δεν κάνω ‘εκπτώσεις’»

Ο Νίκος Κουρής ξεκαθαρίζει πως δεν κάνει εκπτώσεις στην τέχνη της υποκριτικής που υπηρετεί ενώ μιλάει και για το γυμνό που έχει κάνει, ακόμα και στο θέατρο.

Έχεις κάνει «εκπτώσεις» στην τέχνη σου;

Όχι... Αρνήθηκα προτάσεις που θα μπορούσαν να μου έχουν αποφέρει πολλά χρήματα τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο θέατρο, γιατί δεν μπορούσα να κάνω την παραμικρή «έκπτωση» στα «θέλω» και τους στόχους μου και αισθάνομαι καλά με αυτό! Είναι όμορφο να κάνεις αυτό που θέλει η ψυχή σου και να πηγαίνεις μπροστά.

Υπήρξες τυχερός στην καριέρα σου, Νίκο;

Έπαιξε ρόλο ο παράγοντας τύχη, αλλά δεν αρκεί αυτή αν δεν δουλέψεις πολύ σκληρά. Κι εγώ από το ξεκίνημά μου έως τώρα δεν έχω πάψει να εργάζομαι σκληρά, δεν έχω επαναπαυθεί ποτέ στα «κεκτημένα» μου. Είναι μια μεγάλη «παγίδα», ξέρεις, αυτή. Αν πάψεις να δουλεύεις, δεν προχωράς, δεν εξελίσσεσαι. Κι εγώ θέλω να εξελίσσομαι.

Στη φωτογραφία για το promotion του «Ηρακλή» είσαι ημίγυμνος και παλιότερα έχεις κάνει και ολόγυμνη φωτογράφηση...

Η φωτογραφία αυτή αφορά μόνο το promotion, υπάρχουν υπέροχα κοστούμια στην παράσταση... Ναι, έχω κάνει γυμνό. Και στο θέατρο -με την αισθητική του Λευτέρη Βογιατζή στο «Καθαροί πια»- και εκτός σκηνής. Μου έγιναν προτάσεις ακραίες που αρνήθηκα. Το «ναι» το είπα στη «Lifo» γιατί μου άρεσε πολύ και είχε έναν φιλανθρωπικό στόχο! Πουλήθηκε, βγήκαν χρήματα κι ήταν κάτι που με εξέφραζε.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved