Κορίτσια, ο πρωταγωνιστής του Kara Sevda έρχεται στην Ελλάδα
Showbiz

Κορίτσια, ο πρωταγωνιστής του Kara Sevda έρχεται στην Ελλάδα

Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ, που πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα στην σειρά «Kara Sevda» και υποδύεται τον Κεμάλ ο οποίος λατρεύει την Νιχάν και έπαιξε και τον Μαλκότσογλου στην πετυχημένη σειρά "Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής", θα έρθει στην Ελλάδα τον Οκτώβριο με αφορμή το Φεστιβάλ Turkish Film Days που θα γίνει στην Αθήνα.

Το Turkish Film Days θα διεξαχθεί το διήμερο 14 και 15 Οκτωβρίου στο Ίδρυμα "Μιχάλης Κακογιάννης".
Σύμφωνα με ανακοίνωση: «Οι λάτρεις του τουρκικού κινηματογράφου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σημαντικές ταινίες διακεκριμένων σκηνοθετών του σύγχρονου τουρκικού κινηματογράφου στο πλαίσιο της τριήμερης διοργάνωσης Turkish Film Days στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Το γκαλά έναρξης της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016 μαζί με την πρεμιέρα της ταινίας «My Brother», παρουσία του ιδιαίτερα δημοφιλούς ηθοποιού Burak Özçivit, που πρωταγωνιστεί στην ταινία, γνωστού στην Ελλάδα από την τηλεοπτική σειρά “Kara Sevda”.

Στις προβολές των επόμενων δύο ημερών οι φίλοι της μεγάλης οθόνης θα νιώσουν δυνατές συγκινήσεις, θα ταξιδέψουν στην Ανατολία, θα γνωρίσουν διαφορετικούς χαρακτήρες και θα ζήσουν έντονες περιπέτειες.».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved