Ισίδωρος Σταμούλης: «Το “κρεβάτι” ισχύει σε όλες τις δουλειές»
Showbiz

Ισίδωρος Σταμούλης: «Το “κρεβάτι” ισχύει σε όλες τις δουλειές»

Ο Ισίδωρος Σταμούλης σε συνέντευξή του μίλησε για τον γιο του και για το αν υπάρχει αξιοκρατία στο χώρο της υποκριτικής.

Περνάς πολλές ώρες με το γιο σου;

Ναι, πάρα πολλές ώρες, γιατί η μητέρα του έρχεται το βράδυ από τη δουλειά, τον μεγαλώνω ουσιαστικά εγώ. Τον πηγαίνει το πρωί στο νηπιαγωγείο και το απόγευμα την περιμένουμε να έρθει για να φύγω και να πάω στην πρόβα που έχω το απόγευμα.

Δεν είχες ασχοληθεί με τίποτα άλλο πριν από την υποκριτική;

Πριν ήμουν δόκιμος πλοίαρχος, κάποτε δούλεψα στην εφημερίδα «Ναυτεμπορική», εξωτερικές δουλειές, ήμουν κλητήρας του Τζώρτζη Αθανασιάδη. Πήγα στα καράβια ως αναζήτηση. Ήταν ωραία, μου άρεσε πολύ, ο κόσμος ήταν χάλι. Όταν είσαι σ' ένα καράβι και είναι 15 σημαίες μέσα, από 15 διαφορετικές χώρες, η συνεννόηση είναι δύσκολη, τσακώνονται για γυναίκες, μαχαιρώνονταν... τα χρόνια εκείνα. Μπορούσες να κινδυνέψεις για γυναίκα.

Στη στεριά «κινδύνεψες» από γυναίκα;

Στη στεριά είχαμε γυναίκες πριν γίνουμε ηθοποιοί, για να μη μας κατηγορήσουν ότι μπήκαμε στο επάγγελμα για να βρούμε γυναικά, όπως κάνει πολύς κόσμος.

Δηλαδή, τι κάνει ο πολύς κόσμος στο χώρο;

Πολλοί σκηνοθέτες... (Γέλια.) θα γίνω σκηνοθέτης, να έχω εξουσία να τις ελέγχω όλες. (Γέλια.) Σε ένα χειρουργό φαίνεται η αξιοκρατία από το πόσους έχει στείλει στον τάφο βοηθάνε σ' αυτό, να δείξουν το εύρος της... γκάμας τους, των... προσόντων τους, είναι ελεύθερες, ο άλλος «εκμεταλλεύεται» την εξουσία του και δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις.

Ισχύει το «κρεβάτι», όπως συνηθίζεται να λέγεται;

Το «κρεβάτι» ισχύει σε όλες τις δουλειές. Στη δημοσιογραφία, αν κάποιος σε βάλει στο κανάλι, να λες τις κεντρικές ειδήσεις, μη λέμε ονόματα, σε όλα τα κανάλια, πόσες ξέρουμε για το πώς ξεκινήσανε έτσι με διάφορους καναλάρχες και λέγανε τις ειδήσεις και τώρα έχουνε τεράστιες εκπομπές που πάνε 15 χρόνια.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved