Απίστευτη περιπέτεια για τον Παϊτέρη! Μπλέκουν το όνομα του σε σπείρα Ρομά που κλέβουν αυτοκίνητα
Showbiz

Απίστευτη περιπέτεια για τον Παϊτέρη! Μπλέκουν το όνομα του σε σπείρα Ρομά που κλέβουν αυτοκίνητα

Με τις μηχανές από τα κλεμμένα αυτοκίνητα σε αποθήκη στον Ασπρόπυργο, έτοιμες προς πώληση στη μαύρη αγορά, έπεσε στα δίχτυα της Αστυνομίας μια σπείρα Ρομά που είχαν «απαλλοτριώσει» την περιοχή του Ασπροπύργου και τα δυτικά προάστια.

Η πληροφορία είχε φτάσει στην Κρατική Ασφάλεια και χωρίς πολύωρες παρακολουθήσεις οι Ρομά συνελήφθησαν μέσα στην αποθήκη με τα κλοπιμαία. Αυτό που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς ήταν ότι ο φερόμενος ως εγκέφαλος τους ζήτησε να τον αφήσουν ελεύθερο και να τους δώσει το «μεγάλο κεφάλι», που, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ήταν ο γνωστός Ρομά λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Παϊτέρης.

Η εμπειρία των ανδρών της Ασφάλειας ,βοήθησε ώστε να κρατήσουν με χειροπέδες τον Ρομά και την ίδια ώρα προσπάθησαν να διασταυρώσουν την πληροφορία. Όπως αποδείχτηκε, ο τραγουδιστής δεν είχε ιδέα για τη σπείρα, ούτε και γνώριζε κανέναν από τους κλέφτες. Γιατί «έδωσε» ψευδώς τον Παϊτέρη ο επικεφαλής της σπείρας; Όπως φέρεται να παραδέχτηκε στη συνέχεια στους αστυνομικούς, ο καλλιτέχνης είναι ο πιο διάσημος Ρομά και σκέφτηκε ότι με αυτό τον τρόπο ενδεχομένως να τους ξέφευγε.
Πηγή: Freddo

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved