Αθηνά Οικονομάκου: «Εχω στεφθεί «βασίλισσα» και δεν το έχω καταλάβει»
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: «Εχω στεφθεί «βασίλισσα» και δεν το έχω καταλάβει»

Η Αθηνά Οικονομάκου ανήκει στη κατηγορία των καλλιτεχνών και των εγχώριων celebrities που ασχολούνται πάρα πολύ με τα social media. Πιστεύει πως εκτός των άλλων αυτός είναι ένας ιδανικός τρόπος για να επικοινωνεί προς τα έξω οτιδήποτε ετοιμάζει;

«Σαφέστατα, αν και τα social media είναι ο νέος τρόπος επικοινωνίας. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο... Είναι μια άλλη εποχή!» τόνισε στο TV Έθνος.

-Πολλοί σε αποκαλούν «βασίλισσα των social», γιατί ασχολείσαι επισταμένα και έχεις χιλιάδες followers και φίλους.

«Εχω στεφθεί «βασίλισσα» και δεν το έχω καταλάβει (γέλια); Τι να πω; Μπορεί... Πάντως εγώ ποτέ δεν θέλησα να γίνω «βασίλισσα» των social, ποτέ δεν κυνήγησα κάτι τέτοιο, και ίσως και γι’ αυτό να έγινε.»

-Δεν φοβάσαι όλη αυτή την υπερέκθεση του εαυτού σου μέσα από τα social; Δεν φοβάσαι μήπως «καείς»;

«Δεν νομίζω ότι υπερεκτίθεμαι. Δίνω τόσο όσο! Δίνω ακριβώς ό,τι θέλω, όπως θέλω και όταν θέλω... Αν πιστέψω ότι κινδυνεύω να «καώ», ή οτιδήποτε άλλο, εννοείται πως θα σταματήσω εκείνη τη στιγμή. Στο χέρι μου είναι.»

-Παντρεύεσαι;

«Γιατί με αυτό το άγχος ζούμε κάθε καλοκαίρι (γέλια). Κοίταξε να δεις, μόλις έρθει η άνοιξη και το καλοκαιράκι, ξέρω πως σίγουρα δυο, τρεις φορές θα το φορέσω το νυφικό και θα τ’ ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας. Μετά μπαίνει ο χειμώνας και είμαστε σε μια πιο... μοναχική διάθεση (γέλια). Πάντως, αν έρθει η ώρα για τα ευχάριστα, να είσαι σίγουρη πως θα σε ενημερώσω!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved