Μέμος Μπεγνής: «Οι Έλληνες είμαστε κάφροι και κομπλεξικοί»
Showbiz

Μέμος Μπεγνής: «Οι Έλληνες είμαστε κάφροι και κομπλεξικοί»

Ο Μέμος Μπεγνής είναι από τους ηθοποιούς που κατά το παρελθόν έχει κάνει ανατρεπτικές δηλώσεις για θέματα που δεν τις ακούμε συχνά από ανθρώπους της showbiz.

«Είκοσι χρόνια στον χώρο δεν έχω παρακαλέσει ποτέ για δουλειά, ούτε έχω πάρει τηλέφωνο κάποιον για να συνεργαστώ μαζί του. Το ότι μιλώ ελεύθερα δείχνει έναν αληθινό εαυτό και αυτό φαίνεται να εκτιμάται από τους περισσότερους. Ισα-ίσα που ξέρουν όσοι με προσεγγίζουν για δουλειά ότι δεν μασάω τα λόγια μου και θα είμαι ξεκάθαρος απέναντι τους», λέει στην εφημερίδα Αγορά.

Πιστεύει ότι είμαστε ένας λαός προοδευτικός ή συντηρητικός;
"Αγαπώ την Ελλάδα, όχι όμως και την ελληνική νοοτροπία. Δεν μπορώ να ακούω άλλο κάποιους να λένε πως εμείς είμαστε οι καλύτεροι και εμείς έχουμε δώσει τα φώτα μας σε όλη την ανθρωπότητα. Δεν αντέχω την καφρίλα, την αγένεια και τον εγωκεντρισμό αυτής της χώρας, θα ήθελα οι Έλληνες να είναι πιο ευγενικοί και να σέβονται τις επιθυμίες των άλλων. Έχουμε το ελάττωμα, συνέχεια να κρίνουμε και να κουτσομπολεύουμε τον διπλανό και να μην κοιτάμε τη δικιά μας καμπούρα. Οι Έλληνες είμαστε κάφροι και κομπλεξικοί», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved