Μαρία Μπάρκουλη: «Δεν ξαναφτιάχνω τη ζωή μου. Κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Μπάρκουλη»
Showbiz

Μαρία Μπάρκουλη: «Δεν ξαναφτιάχνω τη ζωή μου. Κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Μπάρκουλη»

Η Μαρία Μπάρκουλη αγάπησε τον Ανδρέα Μπάρκουλη όσο κανέναν άλλο στη ζωή της. 

Το ενδεχόμενο να ξαναφτιάξει τη ζωή της δεν υπάρχει.

-Ο Ανδρέας είχε καταπέσει. Είχε χάσει τη ζωντάνια του. Τη δύναμη για να το παλέψει.

«Πέρυσι που έγινε ο γάμος, με έτρωγε χρόνια τώρα, πάλι κατηγορήθηκα πως η ανάγκη ήταν να φορέσω νυφικό. Δεν φόρεσα νυφικό. Δεν ξέρω αν μπορούν να ξεχωρίσουν το φόρεμα από το νυφικό. Ευτυχώς που μίλησε στην κηδεία ο παπάς που μας είχε κάνει την ευχή και είπε πως μετά ο Ανδρέας με δάκρυα στα μάτια τον ευχαρίστησε. Για την επιθυμία του που πραγματοποίησε. Μπορούν να πουν ότι θέλουν για μένα. Δεν με αφορά κανένας»

-Έχεις φτάσει στο σημείο που δεν ακούς τίποτα....

«Μιλούσαν για γκόμενους. Εκατό γκόμενους μπορούσα να έχω; Να είναι σίγουροι ότι ο Ανδρέας θα το ήξερε. Και για τους εκατό. Και ' να είναι σίγουροι πως ότι έκανα ή δεν έκανα, γιατί αυτό το ξέρουν μόνον εγώ, ο Ανδρέας και ο Θεός, τον Ανδρέα τον φρόντισα σαν μάνα το παιδί της μέχρι την τελευταία στιγμή»

-Επειδή είσαι πολύ νέα, θα ξαναέφτιαχνες τη ζωή σου;

«'Οχι, δεν ξαναφτιάχνω τη ζωή μου. Κανένας δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Ανδρέα Μπάρκουλη. Κανείς!»

-Μια συντροφιά είναι όμως πάντα....

«Να μου λείπει. Δεν θέλω. Έναν άντρα παντρεύτηκα και ήμουν κατά του γάμου. Και για να με πείσει, περάσανε χρόνια. Κι έναν άντρα αγάπησα. Απόλυτα όμως. Άλλες οι ανάγκες του κορμιού και άλλες οι ανάγκες της ψυχής. Έχουνε πολύ μεγάλη διαφορά. Και ήταν ο μόνος άντρας που μου κάλυψε τις ανάγκες της ψυχής μου. Ήταν τόσο ιδιαίτερος. Ποιος άλλος να συγκριθεί μαζί του; Τέτοιοι άντρες δεν υπάρχουν» είπε στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved