Βαγγέλης Κύρης: Η συνάντηση με τον Αρμάνι
Showbiz

Βαγγέλης Κύρης: Η συνάντηση με τον Αρμάνι

Όταν ο Βαγγέλης Κύρης συνάντησε τον Αρμάνι.

«Ο Αρμάνι είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με το θέμα των Special Olympics και αποφάσισε να διοργανώσει μια φωτογραφική έκθεση με σκοπό όλα τα έσοδα να δοθούν για τη χρηματοδότηση του αθλητικού θεσμού για τα άτομα με ιδιαίτερες ικανότητες. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο είχε κάνει ένα βιβλίο το 2004 με τίτλο «Facce Da Sport/Faces of sport».

Με τη δική μου φωτογραφία του Γιώργου Αφρουδάκη άνοιγε τότε το βιβλίο. Το 2004 φωτογράφισα τον Λάμπρο Παπακώστα, τον Γιώργο Αφρουδακη, τον Ιωάννη Μελισσανίδη, τη Νίκη Ξανθού, τη Λένα Δαννηλίδου, τον Νίκο Συρανίδη που εκείνη τη χρονιά πήρε χρυσό μετάλλιο, την Κλέλια με την Άννα Πανταζή, τον Κώστα Θάνου. Έκανα οκτώ φωτογραφίες για να στείλω στο επιτελείο του Αρμάνι και να επιλέγουν. Στην τωρινή έκθεση μπήκαν τέσσερις από αυτές τις φωτογραφίες.

Και είναι μεγάλη επιτυχία που χρησιμοποιήθηκαν οι δικές μου για τον εξής λόγο: Ο Αρμάνι συγκεντρώνει φωτογραφίες αθλητών από το 1985. Άρα έχει τεράστιο υλικό. Πίσω στο 2004, λοιπόν, από τις οκτώ φωτογραφίες μου είχαν βρεθεί τέσσερις δικές μου στις βιτρίνες του καταστήματος του οίκου στη Νέα Υόρκη, θυμάμαι ακόμη πόσες φωτογραφίες από τκ βιτρίνες μου έστελναν φίλοι που ταξίδευαν στη Νέα Υόρκη. Αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκα σωστά αυτό το γεγονός τότε. Μου είχαν κάνει πρόταση ατζέντηδες που με είχαν δει να πάω στο Μιλάνο. Αλλά δεν το έκανα. Έχασα πολλά: Και ξεκινήσαμε συζητήσει να φωτογραφίσω μια καμπάνια Emporio Armani, αλλά τελικά..δεν υλοποιήθηκε ποτέ αυτό το project. Πάντως θα πάω τώρα στο Μιλάνο που έχω ραντεβού με τους ανθρώπους του, όχι με τον ίσιο. Αν και είναι ακόμη ενεργός, μου είπαν ότι το προηγούμενο βράδυ των εγκαινίων έμεινε μέχρι αργά για να επιβλέψει πού θα κρεμαστεί κάθε πίνακας» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved