Μαίρη Μπάρκουλη: «Τον Ανδρέα τον έντυσα εγώ όταν πέθανε, δεν ήθελα να τον αγγίξει άλλος»
Showbiz

Μαίρη Μπάρκουλη: «Τον Ανδρέα τον έντυσα εγώ όταν πέθανε, δεν ήθελα να τον αγγίξει άλλος»

Η Μαίρη Μπάρκουλη συγκινεί μιλώντας για τις τελευταίες ώρες αφότου είχε φύγει από τη ζωή ο Ανδρέας Μπάρκουλης.

Επειδή μιλούσαμε για τον γιατρό τον και την έζησα αυτή τη στιγμή, θυμάμαι στην κηδεία που ήρθε ο Γιάννης, στάθηκε πάνω από το κεφάλι σου και σου είπε «Μαρία, ο Ανδρέας έφυγε, Σταμάτα να τον περιποιείσαι».

Εκείνη την ώρα ζούσα στα χαμένα. Είχα πάρει ένα χαρτομάντιλο και τον σκούπιζα για να μην ιδρώνει. Ήταν τόσο ζωντανός. Νόμιζες θα ανοίξει τα μάτια και θα σου μιλήσει. Τον έντυσα εγώ, δεν δέχθηκα να τον αγγίξει άλλος.

Πώς το κατάφερες αυτό; Θέλει πολλή ψυχή.

Ναι. Πήγα και μάλιστα ανοιγόκλεισε το ένα του μάτι-, (μπορεί να συμβεί αυτό στους νεκρούς λόγω των μυών). Του είπα «Αγάπη μου άνοιξες να δεις ποιος ήρθε; Δεν σου είπα πως εγώ θα έρθω;» Ήθελα μέχρι την τελευταία στιγμή να τον φροντίζω εγώ. Έτσι έκανα και στην κηδεία επειδή ο Ιωαννίδης είδε πως δεν ήμουν καλά, με ταρακούνησε. Με βούτηξε από τη μέση, με τράβηξε και είπε «Μαρία σταμάτα, έφυγε». Του έκανα νόημα «ναι» αλλά ξαναπήγα. Ήθελα να είμαι μαζί του όσο μπορούσα.

Πολλές οι απουσίες στην κηδεία. Όπως και στη ζωή. Δεν θα έπρεπε όμως κάποιοι να τον τιμήσουν γι’αυτό που ήταν;

Δεν πειράζει, τους τίμησε εκείνος. Πάντα πιο ανώτερος από όλους τους άλλους. Γιατί να διαφέρει τώρα; Απορώ πως κοιμούνται αυτοί οι άνθρωποι.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved