Ποια παρουσιάστρια δηλώνει: «Δεν μπορώ να παρακολουθήσω την εκπομπή της Χατζηβασιλείου»
Showbiz

Ποια παρουσιάστρια δηλώνει: «Δεν μπορώ να παρακολουθήσω την εκπομπή της Χατζηβασιλείου»

«Δεν μπορώ να παρακολουθώ την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου, γιατί όσες φορές την είδα έκλαιγα συνεχώς», δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξη της και εξηγεί το γιατί

«Είναι ταλαντούχα παρουσιάστρια και το concept επιτυχημένο, αλλά η εκπομπή της μου δημιουργεί πονοκέφαλο από το κλάμα», λέει η Τζωρτέλα Κόσιαβα στο Τηλέραμα.

Η παρουσιάστρια μιλά παράλληλα για τις φοβίες της αλλά και τι είναι αυτό που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει απο την τηλεοπτική της εμπειρία. «Δεν θα ξεχάσω τη πρώτη φορά που βγήκα στο τηλεοπτικό αέρα. Ήταν στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη στο Star και είχα γαστρεντερίτιδα και μόλυνση στα μάτια. Επίσης πέρυσι, το βράδυ πριν από την πρεμιέρα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου ήμουν, δεν κοιμήθηκα παρά μόνο δύο ώρες και ξύπνησα πέφτοντας από το κρεβάτι, με αποτέλεσμα να κάνω μελανιά στο πόδι μου.

Τρελαίνομαι να ταξιδεύω, αλλά έχω φοβία με το αεροπλάνο, οπότε για μακρινές αποστάσεις, πριν μπω, παίρνω τη βαλεριάνα μου. Προτιμώ να πάω ταξίδι στην Ευρώπη παρά σε ένα εξωτικό μέρος, θα έμενα άνετα στην Ιταλία, αλλά όχι στη Γερμανία ενώ θα ήθελα να ταξιδέψω στη Ρωσία! Δύο νησιά που αγαπώ είναι η Σίφνος και η Σκιάθος.

Η οικονομική κρίση με έχει αλλάξει ριζικά. Ήμουν σπάταλη και τώρα υπολογίζω και την τσίχλα που μασάω. Κοιτάζω τις διαφημίσεις από τα σούπερ μάρκετ, βλέπω τις προσφορές και πηγαίνω τουλάχιστον σε τρία σούπερ μάρκετ για να αγοράσω τις προσφορές!», λέει η ίδια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved