Γιάννης Αϊβάζης: «Η Ισμήνη μεγάλωσε στο θέατρο και έχει μια κλίση στα καλλιτεχνικά»
Showbiz

Γιάννης Αϊβάζης: «Η Ισμήνη μεγάλωσε στο θέατρο και έχει μια κλίση στα καλλιτεχνικά»

Για την κόρη του Ισμήνη και πώς αντιμετωπίζει το γεγονός ότι οι γονείς της είναι δημόσια πρόσωπα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Από την αρχή δεν αφήσαμε περιθώριο να νομίζει ότι είναι ένα παιδί που διαφοροποιείται από τα άλλα. Της έχουμε εξηγήσει ότι η δική μας δουλειά απλώς είναι λίγο διαφορετική, γιατί διασκεδάζει τον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι όταν βγούμε έξω μας φωτογραφίζουν, ενώ και την ίδια τη φωνάζουν με το όνομα της, κάτι που στην αρχή την παραξένευε».

Αν θελήσει να ακολουθήσει τα βήματα τους; «Η Ισμήνη μεγάλωσε στο θέατρο και έχει μια κλίση στα καλλιτεχνικά. Στο σχολείο της αρέσει να συμμετέχει σε παραστάσεις, να χορεύει, να τραγουδά. Εμείς αυτό που επιθυμούμε είναι ό,τι κάνει να το κάνει σωστά και να παλέψει γι' αυτό».

Τι γεύση του άφησε το «Πρωινούλι»;
«Ήταν μια ωραία εμπειρία και θεωρώ ότι την έφερα εις πέρας αξιοπρεπώς. Νομίζω ότι τελικά επιτυχία είναι να μην παρασύρεσαι. Είμαι ένας άνθρωπος που θα πει τη γνώμη του, αλλά δεν θα σχολιάσει με άσχημο τρόπο, θα κρατήσω τις ισορροπίες. Ποτέ δεν με ενδιέφερε τι πουλάει. Με ενδιαφέρει να είμαι ο εαυτός μου και να κάνω σωστά τη δουλειά μου. Και δουλειά μου είναι πάνω απ' όλα η υποκριτική», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved