Πρωταγωνίστρια του Παπακαλιάτη δούλευε σερβιτόρα το καλοκαίρι στη Σίφνο
Showbiz

Πρωταγωνίστρια του Παπακαλιάτη δούλευε σερβιτόρα το καλοκαίρι στη Σίφνο

Μας τη «σύστησε» ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην ταινία «Ενας άλλος κόσμος», φέτος θα τη γνωρίσουμε ως Λένα μέσα από τη σειρά του Alpha «Αστέρας Ραχούλας».

Η νέα κωμική σειρά του Alpha που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 9.50 μ.μ., μπήκε στη ζωή της Νίκης Βακάλη εντελώς ξαφνικά.

«Το καλοκαίρι δούλευα σαν σερβιτόρα στη Σίφνο. "Βγήκα" από αυτό τον κόσμο γιατί είχα την ανάγκη να εργαστώ. Συνειδητοποίησα εκεί ότι το να είσαι καλά το χτίζεις μόνος σου. Όπως και να είναι τα πράγματα πρέπει εσύ να βρεις τον τρόπο. Στο νησί πέρασα όμορφα και δημιουργικά. Ήταν εποικοδομητική περίοδος για εμένα. Είδα όλα όσα ασχολούμαι με "νέο μάτι". Έμεινα εκεί περίπου δυόμισι μήνες», λέει στο Tv Έθνος και συνεχίζει:

«Τότε με πήραν τηλέφωνο και μου έκαναν την πρόταση για να συμμετάσχω στο σίριαλ. Ζήτησα άδεια δύο μέρες, πήγα στην Αθήνα, έκανα την οντισιόν και λίγο αργότερα με ειδοποίησαν. Ενιωσα τόσο όμορφα στις οντισιόν. Η πρόταση για δουλειά έτυχε όταν βρισκόμουν στο νησί. Οχι όταν ήμουν πάνω από το τηλέφωνο και αγωνιούσα. Δεν ήθελα να κάθομαι να περιμένω. Νομίζω ότι όταν εργάζεσαι, επειδή ταυτόχρονα δουλεύεις και με τον εαυτό σου, τα πράγματα έρχονται όταν τα θες πολύ. Αν κάθεσαι, δεν κάνεις τίποτα και απλά περιμένεις», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved