Χαραλαμπόπουλος: «Είναι δώρο να συνεργάζοµαι με τη Μαρία Ναυπλιώτου. Μεγάλο δώρο!»
Showbiz

Χαραλαμπόπουλος: «Είναι δώρο να συνεργάζοµαι με τη Μαρία Ναυπλιώτου. Μεγάλο δώρο!»

Για τη συνεργασία τους φέτος στο θέατρο μιλούν με μεγάλο ενθουσιασμό ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Μαρία Ναυπλιώτου για την παράσταση «Το Ημέρωμα της Στρίγγλας» όπου πρωταγωνιστούν.

Έχετε συµπράξει στον «Βασιλιά Ληρ» του Εθνικού Θεάτρου, αλλά θεατρικό ζευγάρι γίνεστε εδώ, στο «Ηµέρωµα της στρίγγλας».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι, εδώ γινόµαστε ζευγάρι σε επικίνδυνες σχέσεις, λόγω των ρόλων µας! Στον «Ληρ» βρισκόµασταν µόνο στα καµαρίνια, αλλά ζήσαµε έναν µοιραίο έρωτα τηλεοπτικά!

ΜΑΡΙΑ ΝΑΥΠΛΙΩΤΟΥ: ∆εύτερη φορά που γινόµαστε µοιραίο ζευγάρι. Στη σειρά «∆έκα» της εξαιρετικής Πηγής ∆ηµητρακοπούλου ζήσαµε έναν θυελλώδη έρωτα και τώρα µε βασανίζει ως Πετρούκιος προκειµένου να µε ηµερώσει, µε την αρωγή του πολύτιµου και υπέροχου σκηνοθέτη µας Γιάννη Κακλέα...

Β.Χ.: Ήθελα πολύ να συνεργαστούµε ξανά µε τη Μαρία, έπειτα από τον «Ληρ» και το «∆έκα» και την είχαµε πολιορκήσει αρκετές φορές µε τον Γιάννη Κακλέα, µέχρι που την καταφέραµε και... ιδού. Είναι χαρισµατική ηθοποιός η Μαρία και εξαιρετική συνεργάτιδα. Είναι δώρο να συνεργάζοµαι µαζί της. Μεγάλο δώρο!

Μ.Ν.: Αυτά τα λέει για να εξιλεωθεί για όσα βασανιστήρια µου κάνει στις πρόβες (σ.σ.: γελάει)! Χαίροµαι κι εγώ αυτό το ιδιαίτερο πάντρεµα µε τον Βασίλη και είναι αλήθεια ότι µετά το «∆έκα» ψάχναµε την ευκαιρία να δουλέψουµε και πάλι µαζί. Ήρθε λοιπόν µε το «Ηµέρωµα της στρίγγλας», το αριστουργηµατικό έργο του Σαίξπηρ.

Β.Χ.: Ήρθε η ώρα να ζήσουµε το παράφορο πάθος της Κατερίνας και του Πετρούκιου, να φωτίσουµε την τρελή σχέση τους, που ξεκινά από µια απίστευτη κόντρα, γίνεται εκρηκτική και βασανιστική, για να εξελιχθεί σε έναν πολύ µεγάλο έρωτα.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved