Χαραλαμπόπουλος-Ναυπλιώτου: «Δεν έχουμε κάνει ‘εκπτώσεις’ στη δουλειά μας και δεν θα κάνουμε»
Showbiz

Χαραλαμπόπουλος-Ναυπλιώτου: «Δεν έχουμε κάνει ‘εκπτώσεις’ στη δουλειά μας και δεν θα κάνουμε»

Αν και οφείλουν πολλά στην τηλεόραση που τους βοήθησε να γίνουν γνωστοί στο ευρύ κοινό, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Μαρία Ναυπλιώτου παραδέχονται πως δεν θα έκαναν ποτέ «εκπτώσεις» στην τέχνη τους προκειμένου να γνωρίζουν δημοσιότητα μέσα από τη μικρή οθόνη.

Γίνατε γνωστοί από την τηλεόραση, στη συνέχεια καταξιωθήκατε στο θέατρο και έχετε ρίξει το βάρος σας σε αυτό, απέχοντας από την τηλεόραση. Από θέση και άποψη;

Β.Χ.: Η τηλεόραση µου έδωσε τη δυνατότητα να µε γνωρίσει ο κόσµος και µου άνοιξε πόρτες στο θέατρο, οπότε της οφείλω πολλά. Το ότι δεν κάνω τηλεόραση οφείλεται στο ότι τρέχω πολύ για το θέατρο και στο ότι δεν µου γίνονται οι προτάσεις που θα µε εξέφραζαν. ∆εν έχω κάτι µε το Μέσο, απλώς για να γυρίσω σε αυτό θέλω κάτι ιδιαίτερο και γερό να µε κεντρίσει.

Μ.Ν.: Στην τηλεόραση έκανα το πρώτο µου πέρασµα στην υποκριτική µε την «Αίθουσα του θρόνου» και, ναι, της οφείλω κι εγώ πολλά... Να γυρίσω σε αυτή µε µια σειρά όπως ήταν το «∆έκα» που έκανε για τον Alpha η Πηγή ∆ηµητρακοπούλου, γιατί ήταν µια δουλειά ψυχής, µε σεβασµό στον θεατή. ∆εν µπορώ να γυρίσω, όµως, σε κάτι που δεν θα έχει την ποιότητα που θέλω να υπάρχει σε ό,τι και να κάνω. ∆εν έχω κάνει εκπτώσεις και δεν θα κάνω.

Β.Χ.: Ούτε κι εγώ έχω κάνει! Έλεγα «όχι» ακόµα κι όταν δεν είχα λεφτά να ζήσω. Αλλά ήξερα ότι αν έλεγα «ναι», θα πρόδιδα την αγάπη µου στην τέχνη µου. Εκανα υποµονή, πάλεψα και συνεχίζω να πορεύοµαι έτσι. Λέγοντας «ναι» σε όσα αγαπώ.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved