Ελένη Μενεγάκη: Όλα όσα δηλώνει για τον χαρακτήρα της το ιδιόχειρο σημείωμά της
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Όλα όσα δηλώνει για τον χαρακτήρα της το ιδιόχειρο σημείωμά της

Η Ελένη Μενεγάκη έγραψε ένα σημείωμα όπου εστάλη στους δημοσιογράφους λίγο πριν την πρεμιέρα της! Τι δηλώνει για τον χαρακτήρα της το ιδιόχειρο σημείωμά της;

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερία «Πρώτο Θέμα» και την Γιουλίνα Δασκαλοπούλου, και την ανάλυση των γραφικών χαρακτήρων της Ελένης:
«Η Ελένη Μενεγάκη διαθέτει ευφυΐα, η οποία της εξασφαλίζει διαύγεια σκέψης, καθαρή κρίση και ικανότητα να αντιμετωπίζει τα προβλήματα της καθημερινότητας. Έχει ξεκάθαρη αντίληψη για το σωστό και το λάθος, αντιλαμβάνεται μια κατάσταση στη βασική της δομή, χωρίς να ασχολείται με τις λεπτομέρειες και δεν επηρεάζεται εύκολα από τη γνώμη των άλλων. Παρόλα αυτά πάντα ακούει τους άλλους, αλλά η τελική απόφαση στην οποία καταλήγει κατόπιν ώριμης σκέψης είναι πάντα δική της, καθώς διακατέχεται από βεβαιότητα για το αλάνθαστο και συνήθως οι λύσεις που δίνει είναι εύστοχες, χωρίς να ξεφεύγει από τα αρχικά της σχέδια».
Επίσης τονίζει η γραφολόγος: «Της αρέσει η καλή ζωή και απολαμβάνει την πολυτέλεια χωρίς να έχει έντονες υλιστικές τάσεις, καθώς προτιμά τα χρήσιμα πράγματα. Της αρέσουν η καλή παρέα και η διασκέδαση, τα ταξίδια και είναι γεμάτη ζωή. Επίσης λατρεύει την κίνηση, τις φυσικές δραστηριότητες και την επαφή με την φύση και τους άλλους ανθρώπους. Της αρέσει να περιποιείται τον εαυτό της και δίνει έμφαση στην εξωτερική της εικόνα και στο πως οι άλλοι τη βλέπουν. Απεχθάνεται τη μοναξιά, είναι χαρούμενος και φλογερός άνθρωπος γι’ αυτό και γοητεύει αμέσως τους γύρω της. Σκέφτεται και δρα σε σχέση με τον κόσμο και δίνει την εντύπωση καλής ισορροπίας γιατί προσαρμόζεται εύκολα. Διαθέτει ευαισθησία και ικανότητα να καταλαβαίνει πράγματα με τη διαίσθηση, ενώ ταυτόχρονα διακατέχεται από ευαίσθητη συμπεριφορά προς τους ανθρώπους, είναι πρακτική, ευγενική και διαθέτει μεγάλη καρδιά».

Όσο δε για τα επαγγελματικά της δηλώνει: «Όσον αφορά στη δουλειά της, της αρέσει να εργάζεται και διαθέτει ενεργητικότητα, ενώ απεχθάνεται την πραότητα και την χαλαρότητα που οδηγούν σε μετριότητα. Είναι ανεκτική με τους συνεργάτες της και προτού λάβει μια απόφαση που τους αφορά παρατηρεί αρχικά και κατόπιν αποφασίζει. Είναι διπλωματική στις σχέσεις της με τους τρίτους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν γίνεται ειρωνική εάν χρειαστεί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved