Ελευθερία Ρήγου: «Αν δεν πάρεις αγάπη από τους δικούς σου ανθρώπους, νιώθεις λειψός»
Showbiz

Ελευθερία Ρήγου: «Αν δεν πάρεις αγάπη από τους δικούς σου ανθρώπους, νιώθεις λειψός»

Η Ελευθερία Ρήγου επιστρέφει ξανά στα θεατρικά δρώμενα.

Αυτή την περίοδο η ταλαντούχα ηθοποιός βρίσκεται στην προετοιμασία για την πρεμιέρα του μιούζικαλ «Φεντερίκο Φελίνι: Τα όνειρα των κλόουν».

«Το θέατρο το αγαπώ, δεν είναι απλά η δουλειά μου. Μου δίνει ψυχικές ισορροπίες, με κρατά στον χώρο, γιατί από αυτόν ξεκινώ και κάνω βήματα για μια καλύτερη ζωή» λέει στην Freddo.

Η Ελευθερία Ρήγου είναι μια γυναίκα πολύ αγαπητή στον κόσμο, από τα πρώτα της κιόλας βήματα: «Αγαπώ πολύ τους ανθρώπους, γι' αυτό με αγαπούν και εκείνοι», παραδέχεται. Η Ελευθερία νιώθει τυχερή, καθώς η οικογένεια της ήταν πάντα δίπλα της.

«Αν δεν πάρεις αγάπη από τους δικούς σου ανθρώπους, νιώθεις λειψός». Έχοντας επιστρέψει τα τελευταία χρόνια στο σανίδι, η Ελευθερία Ρήγου είναι έτοιμη να δώσει ξεχωριστές ερμηνείες. Η φωνή της κρύβει μια δυναμική, μια θέληση, μια όρεξη για να κάνει πολλά πράγματα. «Εγώ είμαι έτοιμη. Ο χώρος δεν ξέρω αν είναι έτοιμος να με δεχθεί. Να δει ότι είμαι εδώ, έχω γυρίσει το φύλλο στη ζωή μου και θέλω να μπορέσουν να δουν πως έχω δώσει το στίγμα μου», ολοκληρώνει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved