Υβόννη Μπόσνιακ: Η λιποθυμία - μυστήριο και η αγωνία του Ρέμου
Showbiz

Υβόννη Μπόσνιακ: Η λιποθυμία - μυστήριο και η αγωνία του Ρέμου

Ένα απρόσμενο περιστατικό αναστάτωσε πριν λίγες ημέρες τον Αντώνη Ρέμο, όταν έμαθε πως η Υβόννη Μπόσνιακ ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και λιποθύμησε έξω από το ατελιέ της.

Ο τραγουδιστής έτρεξε αμέσως δίπλα στην αγαπημένη του και μητέρα της κόρης του όταν εκείνη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στον προσωπικό γιατρό της οικογένειας.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao τα όσα συνέβησαν δεν έχουν γίνει γνωστά, καθώς το ζευγάρι απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο. Βέβαια, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του περιοδικού το περιστατικό άναψε φωτιές, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν αμέσως λόγο για μια δεύτερη εγκυμοσύνη του μοντέλου. Είναι γνωστό άλλωστε ότι τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφος της θέλουν να κάνουν και δεύτερο παιδί, καθώς ο ερχομός της κορούλας τους τους έκανε πολύ ευτυχισμένους.

Όμως, όπως άλλωστε είχε γίνει και στην περίπτωση της πρώτης εγκυμοσύνης, είναι απολύτως βέβαιο ότι αν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν πρόκειται να το αποκαλύψουν πριν εκείνοι αισθανθούν ότι ήλθε η στιγμή για να το κάνουν... Από την άλλη, η λιποθυμία της Υβόννης, ίσως και να οφείλεται απλώς σε υπερκόπωση, καθώς το μοντέλο έχει πλέον μπει για τα καλά στη νέα της επαγγελματική και επιχειρηματική δραστηριότητα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved