Δήμητρα Δουμένη: «Γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους τότε και μακάρι να το ξαναζούσα»
Showbiz

Δήμητρα Δουμένη: «Γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους τότε και μακάρι να το ξαναζούσα»

Η Δήμητρα Δουμένη καθήλωνε εκατομμύρια τηλεθεατές ως μικρή «Ολια» στο πλευρό της Κάτιας Δανδουλάκη και του Γιώργου Βογιατζή.

Σήμερα νιώθει πιο περήφανη από ποτέ αφού κατάφερε να περάσει από τις πρώτες στη Φιλοσοφική Σχολή. «Μπήκα αριστούχος και θέλω να βγω ως αριστούχος. Πιστεύω ότι είναι πιο δύσκολο να βγάλεις το πανεπιστήμιο με άριστα από ό,τι να μπεις. Αυτό επιδιώκω», λέει στη Freddo.

Όσο για το αν θέλει να συνεχίσει μετά τις σπουδές της, την υποκριτική τέχνη; «Εγώ θέλω να γίνω τραγουδίστρια όπερας. Και μέσα σε αυτό εμπεριέχεται και η υποκριτική τέχνη. Η μουσική και το θέατρο παντρεύονται και δημιουργούν μία από τις μεγαλύτερες τέχνες. Ίσως τη μεγαλύτερη», λέει.

Θα ήθελε να γυρίσει ο χρόνος πίσω και να ξαναπαίξει τον ρόλο του παιδιού; «Σαφώς και θα ήθελα να γυρίσω πίσω τον χρόνο. Γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους τότε και μακάρι να το ξαναζούσα», λέει.

Όσο για το αν οι συμφοιτητές της στη Φιλοσοφική Σχολή ζητούν να μάθουν για όσα εκείνη έζησε τα χρόνια της αθωότητας, δεν διστάζει να απαντήσει: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ρωτάνε πολύ. Στην αρχή με ρωτούσαν, με αναγνώρισαν, αλλά μέχρι εκεί. Με το πέρασμα του χρόνου είχαμε πολύ σπουδαιότερα πράγματα να αναλύσουμε, φιλοσοφικού επιπέδου», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved