Showbiz

Γιώργος Μεσσάλας: Παραλίγο να χάσει τη ζωή του από ασφυξία - Δε φαντάζεστε πως σώθηκε

Ο Γιώργος Μεσσάλας παραλίγο να χάσει τη ζωή του από ασφυξία, όταν το παυσίπονο που πήρε για τη γρίπη, η οποία τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες, κόλλησε στον φάρυγγα εμποδίζοντας την αναπνοή του.

Το αίσθημα πνιγμού που ένιωσε του προκάλεσε πανικό και δυστυχώς κοντά του δεν βρισκόταν η σύζυγός του Ντένη, αλλά ούτε και ο γιος του Αλέξανδρος.

«Βασανίστηκα για αρκετή ώρα. Δεν μπορούσα να ανασάνω. Κι όταν οι πνεύμονες μου άδειασαν τελείως από οξυγόνο και ένιωσα πλέον πως "έσβηνα" από ασφυξία, παρακάλεσα τον Θεό να με βοηθήσει και έγινε το θαύμα» λέει σε καθημερινή εφημερίδα.

Υστέρα από 10 λεπτά τιτάνιας προσπάθειας και πίνοντας συνεχώς νερό για να «ξεκολλήσει» το χάπι από τον λαιμό του, ο αγαπημένος του γάτος, όρμησε πάνω του και τον... έσωσε!

«Ταραγμένο το ζωάκι από την κατάστασή μου, έμπηξε τα νύχια του στα πόδια μου, τραβώντας με από το παντελόνι, σαν να ήθελε να με οδηγήσει έξω από το γραφείο μου. Από την ταραχή μου, την κόπωση και την εξάντληση των δυνάμεών μου γύρισα θυμωμένος προς την πλευρά του και ένιωσα την ανάγκη να του φωνάξω "άσε με". Αυτή η μικρή φωνή που βγήκε με δυσκολία από τον λαιμό μου πέταξε το χάπι έξω» διηγείται ο καλλιτέχνης. Και συνεχίζει: «Με μάτια δακρυσμένα και χέρια που έτρεμαν από την υπερπροσπάθεια τον πήρα αγκαλιά, έκλαψα και ευχαρίστησα τον Θεό που με άκουσε. Είχα τόση ένταση και φόβο, και ο ομορφούλης μου κατάφερε και με συνέφερε».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved