Η σύντροφος του Τριαντάφυλλου Παντελίδη πάλεψε στο κλουβί για τον Παντελή
Showbiz

Η σύντροφος του Τριαντάφυλλου Παντελίδη πάλεψε στο κλουβί για τον Παντελή

Είναι η Σοφία Κάργα, η ελληνική showbiz τη γνωρίζει πλέον ως το κορίτσι του Τριαντάφυλλου Παντελίδη, αλλά ο χώρος των μαχητικών αθλημάτων τη γνώριζε χρόνια, αφού, παρά το νεαρό της ηλικίας της, αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο στο kickboxing και στις μικτές πολεμικές τέχνες.

Την Κυριακή το βράδυ, η Σοφία μπήκε για να αγωνιστεί στο κλουβί της διοργάνωσης FFC και, όπως δήλωσε, αυτή η μάχη ήταν ξεχωριστή, αφιερωμένη στον Παντελή Παντελίδη, του οποίου υπήρξε ένθερμη θαυμάστρια πολύ πριν γνωρίσει τον αδερφό του, Τριαντάφυλλο, και κάνουν σχέση.

Η Σοφία, που σπουδάζει Φυσική Αγωγή, όπως αναφέρει η εφημερίδα Freddo, οργάνωσε τα πάντα στην εντέλεια για τη μάχη της στο κλουβί με αντίπαλο μια πιο έμπειρη αθλήτρια, τη Μαριάνθη Σαμούχου. Η εμφάνιση της όταν βγήκε στο κοινό ήταν μια μπλούζα που έγραφε με μεγάλα γράμματα «ΜΟΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΣ» και είχε και το λογότυπο του αείμνηστου, αγαπημένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδή με τα δύο «Π» στα αγγλικά..


Κατά την είσοδο της προς το κλουβί μάλιστα είχε φτιάξει ως μουσική υπόκρουση ένα ρεμίξ από τα τραγούδια «Θυμάμαι» και «Σ' αγαπώ» του Παντελίδή, αλλά το τραγούδι αυτό δεν ακούστηκε τελικά ποτέ στο κοινό για «τεχνικούς λόγους», όπως ενημέρωσαν την αθλήτρια και το προπονητικό της τιμ μετά τον αγώνα.
Για «γκαντεμιά» έκανε λόγο η ίδια η αθλήτρια, πράγμα που συνεχίστηκε, όπως υποστηρίζει, και κατά τη διάρκεια της μάχης της μέσα στο κλουβί. Η νεαρή Σοφία Κάργα έχασε από την πιο έμπειρη αντίπαλο της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved