Μάριος Ιορδάνου: «Η μόνη εξάρτηση, που δέχομαι είναι η εξάρτηση από τη σύντροφο μου»
Showbiz

Μάριος Ιορδάνου: «Η μόνη εξάρτηση, που δέχομαι είναι η εξάρτηση από τη σύντροφο μου»

Για τη σύζυγο του Σοφία Καζαντζιάν, τον έρωτα τους αλλά και την υπέροχη σχέση που έχουν «χτίσει» μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Μάριος Ιορδάνου.

«Υπάρχει πιο γλυκιά εξάρτηση; Είμαι κατά των εξαρτήσεων στη ζωή μου, θεωρώ ότι είναι αδυναμίες. Η μόνη εξάρτηση, που δέχομαι είναι η εξάρτηση από τη σύντροφο μου. Είναι ωραίο να εξαρτώμαι από τη γυναίκα μου. Είμαστε σχεδόν 9 χρόνια μαζί και σ' εκείνη εκμυστηρεύομαι τα πάντα, εμπιστεύομαι τα πάντα κι έχω επιλέξει να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου, αυτό με γεμίζει τόσο πολύ. Αν μου έλεγες ότι την επόμενη μέρα μπορεί να χάσεις το θέατρο, όλα αυτά που κάνεις, τα ταξίδια στο εξωτερικό, τιε παραστάσεις, την τηλεόραση, την ίδια στιγμή θα τα έδινα, δεν θα με πείραζε.

Τη Σοφία μου δεν θα ήθελα να τη χάσω. Αν μου ζητούσε να τα παρατήσω όλα, για κάποιο σοβαρό λόγο, που δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση, γιατί κι εκείνη είναι ηθοποιός, θα το έκανα την ίδια στιγμή. Είναι μεγάλη ευτυχία να βρεις τον άνθρωπο σου. Με τη Σοφία είμαστε ευτυχισμένοι και δεμένοι. Εγώ είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος», λέει ο ηθοποιός σε συνέντευξη του στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved