Νίκη Παλληκαράκη: «Υπάρχουν στιγμές που λυγίζω, αλλά ξανασηκώνομαι»
Showbiz

Νίκη Παλληκαράκη: «Υπάρχουν στιγμές που λυγίζω, αλλά ξανασηκώνομαι»

Για την προσωπική της ζωή και για τον λόγο που κρατά χαμηλούς τόνους, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Νίκη Παλληκαράκη.

Τα προσωπικά σου τα έχεις βάλει σε δεύτερη μοίρα;
«Όχι απαραίτητα, απλώς πολύ συνειδητά δεν έχω παίξει το παιχνίδι, για να ασχολούνται μαζί μου, ότι πρέπει να τροφοδοτώ συνέχεια με τα προσωπικά, θέλω να τροφοδοτώ μόνο μέσα από τη δουλειά μου, όλο το υπόλοιπο το θεωρώ άσκοπο, ναρκισσιστικό και δεν με αφορούσε ποτέ. Προτιμώ να μη γνωρίζει κανένας, παρά όλο αυτό το πράγμα. Το ότι πρέπει να παίξεις στο star system, να «πουλάς», να πλασάρεις δεν με έχει πείσει ποτέ, δεν έχω «παίξει». Πολλές φορές μπορεί αυτό να το πληρώνω κιόλας, αλλά προτιμώ να παίζω με τους δικούς μου όρους, κι ας μη με... παίζουν σε πολλά πράγματα. Η προσωπική μου ζωή δεν πρέπει να αφορά κανέναν. Για να πατάω γερά στα πόδια μου και να είμαι εντάξει στο δικό μου προσωπικό αξιακό κώδικα, ο οποίος είναι πολλές φορές αυστηρός με μένα, αλλά και για μένα κυρίως, με έχει κάνει να θεωρώ ότι αν πρέπει ο άλλος να με θαυμάσει για κάτι, είναι για την ικανότητα μου στη δουλειά αυτή, όχι επειδή ερωτεύτηκα, επειδή έχω σύντροφο κι ένα παιδί και κάνω πράγματα που κάνει όλος ο υπόλοιπος κόσμος - κι αυτό με διαφοροποιεί σε κάτι. Δεν θα το «πουλήσω», για να κάνω τον άλλο να έρθει να με δει».

Έχεις κάποιο παράπονο;

«Δεν θα το έλεγα παράπονο, απλώς υπάρχουν στιγμές, επειδή ήταν δική μου ανάγκη, για λόγους δικών μου υπαρξιακών προβλημάτων, τραύματα και εμπειρίες παιδικές, ήθελα όλα να τα καταφέρνω μόνη μου, για να δυναμώσω πολύ το κομμάτι του αυτοσεβασμού μου. Υπάρχουν στιγμές που κατ' ιδίαν γονατίζω, λυγίζω, αλλά ξανασηκώνομαι και τραβάω ξανά την ανηφόρα. Ό,τι μας συμβαίνει είναι δική μας επιλογή, αν κάτι δεν μας αρέσει, να το αλλάξουμε. Έχω αυτή την αυτό-αυστηρότητα και ίσως γι' αυτό είμαι αυστηρή με τους γύρω μου», λέει η ηθοποιός σε συνέντευξη της στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved