Παπαχαραλάμπους: «Καμία σχέση δεν είναι εύκολη αλλά αυτή η προσπάθεια έχει κάτι το όμορφο»
Showbiz

Παπαχαραλάμπους: «Καμία σχέση δεν είναι εύκολη αλλά αυτή η προσπάθεια έχει κάτι το όμορφο»

Στο παρελθόν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έχει δηλώσει ότι έχει διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις με τον σύζυγό της και γι’ αυτό δεν είχαν βαφτίσει τα παιδιά.

Σε περίπτωση, όμως, που εκείνα, όταν μεγαλώσουν, έχουν άλλες επιλογές από εκείνες που θα ήθελε γι’ αυτά, θα ενοχληθεί;

«Όχι, καθόλου. Θέλω τα παιδιά μου να είναι ελεύθερα και να ζουν τη ζωή τους όπως θέλουν. Ας πιστεύουν σε ό,τι θέλουν. Φυσικά και επηρεάζεσαι, αλλά βάσει των επιλογών τους ας ζήσουν τη ζωή που θέλουν. Δεν μου επιβλήθηκε ποτέ κάτι, για να το επιβάλω στα παιδιά μου. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου! Μόνο να είναι υγιή κι ευτυχισμένα. Εντάξει τώρα, μη μου γίνουν και τζιχαντιστές!»

Είναι εύκολο να συμπορεύεται με τον σύντροφό της, μετά από τόσα χρόνια γάμου;
«Όχι, καμία σχέση δεν είναι εύκολη. Κι όποιος πιστεύει το αντίθετο, μάλλον δεν τη ζει απόλυτα. Συμπορεύονται δύο διαφορετικά «εγώ», μετά έρχεται ένα ή δύο παιδιά και τα «εγώ» γίνονται τέσσερα. Είναι άλλες προσωπικότητες, ξεχωριστές, που πρέπει να επιβιώσουν. Είναι θέμα ισορροπιών. Τη μία πρέπει να βάλεις τα δικά σου «θέλω» πιο κάτω, μετά είναι η σειρά του άλλου και πάει λέγοντας. Δεν είναι εύκολα πράγματα. Αλλά αυτή η προσπάθεια και η διαδικασία έχει κάτι το όμορφο», λέει στο Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved