Showbiz

Δούκισσα Νομικού: «Νιώθω γυναίκα από πολύ μικρή. Έχασα την ανεμελιά μου πριν από πολλά χρόνια»

Η Δούκισσα Νομικού νιώθει γυναίκα ή κορίτσι; Πώς θέλει τον άντρα και πώς σκέφτεται την υπόθεση "γάμος"; Η όμορφη παρουσιάστρια απαντάει σε όλα... 

Κοίταξε, θα σου κάνω την πιο σοβαρή ερώτηση αυτής της συνέντευξης και θέλω ακαριαία απάντηση. Νιώθεις γυναίκα ή κορίτσι;

Πολύ ωραία ερώτηση. Νιώθω γυναίκα από πολύ μικρή. Έχασα την ανεμελιά μου πριν από πολλά χρόνια. Δουλεύω ήδη από πολύ μικρή. Ανέλαβα πολλές ευθύνες από νωρίς και έχασα την ανεμελιά και την ξενοιασιά του κοριτσιού. Τώρα, νιώθω πιο γυναίκα, πιο ώριμη. Αλλά γίνομαι και κορίτσι. Εχω την ανάγκη και τη νοσταλγία, όπως όλοι, ενός χαμένου παιδικού παραδείσου. Μ’ αρέσει να κάνω πότε-πότε του κεφαλιού μου, χωρίς να σκέφτομαι τις συνέπειες. Μ’ αρέσει να είμαι πολλά πράγματα μαζί.

Ευτυχώς, γιατί ο μισός πληθυσμός, εμείς οι άντρες δηλαδή, τα έχουμε χαμένα. Σας θέλουμε λίγο πιο αφημένες.

Εγώ θαυμάζω τους άντρες. Υπάρχουν γενναίοι, θαρραλέοι και δυνατοί άντρες. Αρσενικοί, όπως και οι παλαιότεροι.

Στοπ! Τι θα πει αρσενικός;

Αυτοί που δεν είναι μαλακοί, μαλθακοί και δειλοί. Οι γυναίκες είμαστε πιο δυνατές. Πάντα ήμασταν. Απλώς τώρα το εξωτερικεύουμε. Και μερικοί άντρες ίσως πνίγηκαν σ’ αυτό.

Θα μπορούσες να είσαι με έναν άντρα που δεν θα ’ταν αρσενικό;

(Σ.σ.: με κοιτάει με τρόμο) Όχι, σε καμιά περίπτωση.

Για το θέμα του γάμου, όπως πάντα, σφίγγα. Αλλά εγώ επέμενα:

«Είναι ένα θέμα κι αυτό. Αμφιβάλλω αν ενδιαφέρει τον πολύ κόσμο. Και εν πάση περιπτώσει, είναι ένα θέμα για το οποίο δεν μιλάς ανοιχτά. Ούτε στις φίλες σου δεν μπορείς να το πεις και να ’σαι ασφαλής εκατό τοις εκατό. Αν έχω κάτι να πω, θα το πω στην ώρα του».

Πηγή: Real

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved