Showbiz

Γέλιο μέχρι τελικής πτώσεως στο θέατρο Αθηνά

Gossip-tv Team

Επίσημη πρεμιέρα έκανε η θεατρική παράσταση  «Ένα εξοχικό παρακαλώ» στο θέατρο Αθηνά, μια παραγωγή των επιχειρήσεων Δημήτρη Μαροσούλη και Θοδωρή Μαροσούλη

Η είσοδος του θεάτρου είχε «πλημμυρίσει»με κόσμο και όλοι περίμεναν ν' ακούσουν τα κουδουνάκια για να περάσουν στο εσωτερικό.

Όταν φτάσαμε στο θέατρο Αθηνά τα πηγαδάκια είχαν ήδη δημιουργηθεί , ενώ ο Γιάννης Μποντσαντζόλου και ο Κώστας Ευρυπιώτης έδωσαν ρεσιτάλ με τα αστεία τους και τα γέλια τους ακούγονταν σε όλο το στενό.

Όταν ακούστηκε το δεύτερο κουδουνάκι η αίθουσα του θεάτρου γέμισε και όλοι περίμεναν στη θέση τους για να ξεκινήσει η παράσταση, η οποία επέστρεψε μετά την επιτυχημένη περιοδεία της, ανανεωμένη καθώς υπήρξαν αλλαγές στο καστ.

Από το πρώτο κιόλας λεπτό φάνηκε πως θα γελούσαμε μέχρι τελικής πτώσεως και αυτό ακριβώς συνέβη. Το κοινό δεν σταμάτησε να γελάει ούτε ένα λεπτό με τις έξυπνες ατάκες του Γιώργου Φειδά και σε συνδυασμό με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βασίλη Θωμόπουλου. Κατά την διάρκεια του διαλείμματος της παράστασης στο φουαγιέ του θεάτρου δεν άκουγες τίποτα άλλο εκτός από γέλια και όλοι σχολίαζαν τις ευρηματικές ατάκες αλλά και τους ρόλους των ηθοποιών όπου ήταν ένας κι ένας.

Η Μαριάννα Τουμασάτου έδειξε ενθουσιασμένη με την ανανεωμένη παράσταση και δήλωσε πως δεν είχε καθόλου άγχος παρά το γεγονός ότι στις πρεμιέρες αυτό είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Η ηθοποιός μίλησε για την κόρη της και εξήγησε για ποιο λόγο δεν την αφήνουν να βλέπει τόσο την ίδια όσο και τον σύζυγό της στην τηλεόραση.

Αντιθέτως, ο Μάριος Αθανασίου είχε άγχος και δεν το έκρυψε. Ο ηθοποιός μας μίλησε για την παράσταση «Ένα εξοχικό παρακαλώ» τους «Συμμαθητές» που είχαν εχθές πρεμιέρα στον ΑΝΤ1, αλλά και για το νέο του επαγγελματικό εγχείρημα που δεν είναι άλλο από το κομμωτήριο που άνοιξε πριν λίγο καιρό.

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα δεν έκρυψε το άγχος της για την πρεμιέρα, ενώ επί σκηνής έδωσε τον καλύτερό της εαυτό. Ο Άρης Τσάπης στο φετινό καστ πήρε την θέση του Ρένου Ρώτα και όπως μας είπε το άγχος του ήταν αρκετά μεγάλο ειδικά τα πρώτα πέντε λεπτά που βρέθηκε στην σκηνή.

Η Σοφία Μανωλάκου μας μίλησε για την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης και τον ρόλο της, για την εμπειρία της στα «Καλημερούδια» του Mega. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι δέχτηκε αρκετές προτάσεις για την τηλεόραση αλλά εκείνη προτίμησε το θέατρο. Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην την ρωτήσουμε για την συνάντησή της με τον Τούρκο ηθοποιό Burak Ozcivit.

Τέλος, ο Σπύρος Πούλης μας μίλησε ενθουσιασμένος για την πρεμιέρα, αλλά και τον ρόλο του. Ο ηθοποιός μπήκε φέτος στην παράσταση και οι ατάκες του έκαναν το κοινό να ξεσπάσει σε γέλια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved