Μαρία Δεληκωνσταντίνου: Έχει το... «Σχέδιό» της!
Showbiz

Μαρία Δεληκωνσταντίνου: Έχει το... «Σχέδιό» της!

Η Μαρία Δεληκωνσταντίνου συστήθηκε στο ευρύ κοινό με τους πρωταγωνιστικούς ρόλους που ανέλαβε σε πολύ επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές όπως οι «Δικαίωση», «Μαρία η άσχημη», «Μία στιγμή, δυο ζωές». Φέτος, όμως, έχει αποφασίσει να αφοσιωθεί στη μεγάλη της αγάπη, το θέατρο.

Λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του θεατρικού έργου «Το σχέδιο», του Νεκτάριου Μπουτεράκου, που ανεβαίνει στο θέατρο «ΠΚ» στον Νέο Κόσμο, η γλυκιά ηθοποιός και σκηνοθέτις μίλησε με ενθουσιασμό για τη νέα και πολλά υποσχόμενη θεατρική δουλειά της: «Πρόκειται για μία αστυνομική κωμωδία που έχει την αισθητική ενός φιλμ νουάρ και είμαι πράγματι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω σε μία τέτοια δουλειά», λέει στη Real επισημαίνοντας πως σε τέτοιους δύσκολους καιρούς προτιμά να προσφέρει γέλιο στο κοινό.
Η ίδια σχολιάζει: «Υπάρχει μία πολύ λεπτή γραμμή που χωρίζει το κωμικό από το γελοίο σε ένα έργο και γι’ αυτό η κωμωδία είναι ένα δύσκολο είδος. Άσε που στις ημέρες μας είναι πολύ δύσκολο να κάνεις τον θεατή να γελάσει με τόσα προβλήματα, γι’ αυτό και το θεωρώ πρόκληση να παίζω σε αυτό το έργο όπου πρωταγωνιστούν πέντε ήρωες, οι οποίοι και καλούνται να διαλευκάνουν, μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις, έναν φόνο».
Μαζί της επί σκηνής πρωταγωνιστούν οι Δήμητρα Καρακωνσταντή, Γιάννης Κότζας, Κωνσταντίνος Μούτσης και Μαρσώ Φίλη, τα κοστούμια έχει επιμεληθεί ο Κωνσταντίνος Κασπίρης, ενώ τα σκηνικά η Ελενα Τσομλεκτσόγλου. Η πρεμιέρα είχε προγραμματιστεί για την περασμένη Δευτέρα και το έργο θα παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη μέχρι τις 17 Ιανουαρίου.
Η πολυσχιδής ηθοποιός θα ασχοληθεί από τα μέσα της θεατρικής σεζόν και με το παιδικό θέατρο, που επίσης αγαπάει πολύ, μιας και είναι πτυχιούχος του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής προσχολικής ηλικίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πρόκειται για την παράσταση «Έλα στη θέση μου» που ασχολείται με το φλέγον θέμα της εποχής, τον σχολικό εκφοβισμό. «Πρόκειται για την ιστορία ενός παιδιού που έρχεται από την επαρχία στη μεγάλη πόλη. Το μήνυμα που θέλω να περάσω, επειδή έχω ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα, είναι ότι τα παιδιά που είναι θύτες, έχουν έλλειψη προστασίας και προσοχής από την οικογένεια. Αν υπάρχει αγάπη και συμμετοχή των γονέων στην εξέλιξη του παιδιού, αποφεύγονται τα όποια επεισόδια στο σχολείο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved