Αιμίλιος Λιάτσος: Μιλάει για τον... Αιμίλιο junior, τον εγγονό του και τον γιο του!

Αιμίλιος Λιάτσος: Μιλάει για τον... Αιμίλιο junior, τον εγγονό του και τον γιο του!

Ο Αιμίλιος Λιάτσος εδώ και λίγο καιρό είναι ένας ευτυχισμένος παππούς για τον εγγονό του, γιο του γιου του Βασίλη Λιάτσο και της Ελένης Καρποντίνη. Ο δημοσιογράφος μιλάει για αυτήν την οικογενειακή ευτυχία που βιώνει... 

Ο γιος σας ασχολείται με τη δημοσιογραφία. Θεωρείτε ότι η κληρονομιά του ονόματος που κουβαλάει του δημιούργησε προβλήματα;

Πιθανώς. Αν και έχει ακολουθήσει τον δικό του δρόμο, στον οποίο δεν παρεμβαίνω καθόλου. Δεν το έχω ξεκαθαρίσει ακριβώς. Σίγουρα η πρώτη εντύπωση είναι ότι είναι ο γιος του τάδε, αλλά μέχρι εκεί. Ο γιος μου έχει τη δική του πορεία και εργάζεται πάρα πολλά χρόνια.

Αν ζητούσε τη βοήθειά σας, θα του τη δίνατε;

Εννοείται ότι θα το έκανα. Μέχρι τώρα δεν έχει χρειαστεί. Όταν ξεκίνησε να εργάζεται, εγώ δεν το γνώριζα, το έμαθα αργότερα.

Πρόσφατα γίνατε και παππούς. Πώς είναι αυτή η αίσθηση;

Όταν γεννήθηκε ο μικρός πριν από 50 ημέρες, εμένα ήδη με είχε πιάσει ο πυρετός. Πήγα στο μαιευτήριο, τον είδα για ένα λεπτό από μακριά και μετά τον ξαναείδα το περασμένο Σάββατο που μου τον έφεραν ο Βασίλης με την Ελένη σπίτι. Όλο αυτό το διάστημα δεν μπορούσα να τον δω, τον έβλεπα μόνο μέσω FaceTime. Είναι φοβερή αίσθηση και δεν σου κρύβω ότι θέλω να μείνω ενεργός για πολλά χρόνια ακόμη, ώστε να δημιουργήσω καλύτερες συνθήκες και για τον εγγονό μου.

Στο νοσοκομείο σάς έδινε δύναμη η ύπαρξη του εγγονού σας;

Πάρα πολύ. Καθημερινά ο Βασίλης μού έδειχνε βίντεο και φωτογραφίες του. Τον έβλεπα στο FaceTime, του μιλούσα συνέχεια. Ήταν η καθημερινή μου χαρά!

Θα είναι ο Αιμίλιος junior;

Μάλλον ναι. Φαντάζομαι, ναι. Δεν ξέρω, όμως. Αυτό είναι θέμα του μπαμπά και της μαμάς του. Αυτοί θα αποφασίσουν.

Πηγή: Real