Φιλιππίδης-Κονιόρδου: «Προσφέρουμε ψυχαγωγία και μαζί ρίχνουμε ένα δυνατό φως συνείδησης»
Showbiz

Φιλιππίδης-Κονιόρδου: «Προσφέρουμε ψυχαγωγία και μαζί ρίχνουμε ένα δυνατό φως συνείδησης»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Λυδία Κονιόρδου οι οποίοι φέτος συνεργάζονται στη θεατρική σκηνή με το έργο "Και τώρα οι δυο μας" μιλούν για όλα όσα προσφέρει η τέχνη τους... 

Ο ρόλος του καλλιτέχνη είναι σημαντικός;

Λ.Κ.: Ναι, γιατί μπορεί να προσφέρει μέσα από το έργο του αυτή την παρηγοριά που σου λέω, την οποία έχει ανάγκη όσο ποτέ. Και είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος μας αυτός να φωτίσουμε τις ζωές κάποιων, να τους δώσουμε το χέρι μας, να τους εμψυχώσουμε. Προσφέρουμε ψυχαγωγία και μαζί ρίχνουμε ένα δυνατό φως συνείδησης. Κι αυτό μας πλουτίζει αληθινά.

Π.Φ.: Νιώθω τόσο όμορφα κάθε φορά που κάνω το κοινό να γελάει ή και να συγκινείται, που ερεθίζω το συναίσθημά του, που του γλυκαίνω τον πόνο. Ναι, συμφωνώ απόλυτα με τη Λυδία. Αυτό είναι που μας πλουτίζει αληθινά, αλλά και ουσιαστικά! Πώς να μη δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό όταν νιώθεις το κοινό να διψάει και να σου ανταποδίδει την αγάπη που του δείχνεις; Κάναμε μια μεγάλη περιοδεία με τον Μπέζο και τον Κιμούλη -με τον «Πλούτο»- και ποτέ, ούτε ένα βράδυ, δεν κάναμε εκπτώσεις. Είναι κάποιοι που λένε: «Α, θα τα δώσουμε όλα στην Επίδαυρο, το Ηρώδειο». Εγώ λέω όχι! Θα τα δώσεις όλα και στην πιο μικρή πόλη, που έρχεται να σε δει και να σε τιμήσει το κοινό γιατί έχει ανάγκη να του επουλώσεις την πληγή ή να το κάνεις να ξεσκάσει, προσφέροντάς του γέλιο. Να τρέχει κάποιος να σε δει και εσύ να κάνεις «αρπαχτή»; Είναι εγκληματικό αυτό!

Λ.Κ.: Και θα γυρίσω σε αυτό που λέγαμε πριν. Ολα γυρίζουν μπούμερανγκ και ο καλλιτέχνης που προδίδει το κοινό το πληρώνει αργά ή γρήγορα. Και το πληρώνει πολύ ακριβά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved