Από τα τηλεοπτικά πλατό στα δικαστήρια της Ευελπίδων η...
Showbiz

Από τα τηλεοπτικά πλατό στα δικαστήρια της Ευελπίδων η...

Τη γνωρίσαμε μέσα από πετυχημένα σίριαλ, όπως «Μαρία η άσχημη», «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη και «Η ζωή της άλλης» και κατάφερε να ξεχωρίσει και στη μεγάλη οθόνη, λαμβάνοντας μέρος στις ταινίες «Γαμήλιο πάρτι», «Fishtale» και «Peppermint».

Ο λόγος για την... Βίκυ Πρωτογεράκη, που σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, τα τελευταία χρόνια μοιράζεται ανάμεσα σε δύο μεγάλες αγάπες, την υποκριτική και τη δικηγορία, αφού η ηθοποιός, η οποία εξακολουθεί να υπηρετεί την τέχνη της, τα πρωινά βρίσκεται στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Εκεί βάζει στην άκρη την ...καλλιτέχνιδα και ως δικηγόρος αγορεύει και καταφέρνει, μάλιστα, να κερδίζει δύσκολες ποινικές υποθέσεις.

Η Βίκυ λόγω της οικονομικής κρίσης περνάει περισσότερο χρόνο στα δικαστήρια και δηλώνει: «Μου λείπει πολύ το θέατρο και προσπαθώ να βρω χρόνο για να συμμετέχω σε μια παράσταση που θα παίζεται δύο φορές την εβδομάδα. Μάλιστα, είμαι σε συζητήσεις για κάτι τέτοιο, το οποίο όμως αν όλα πάνε καλά και ευδοκιμήσουν οι συζητήσεις, θα το δείτε στο δεύτερο μισό της σεζόν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved